Adsense a WordPress

Štítky: ,

Zvolené téma obsahuje celkem 8 odpovědí. Do diskuze (5 účastníků) se naposledy zapojil uživatel  Lukenzi a poslední změna je stará 11 let, 11 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (z celkem 9)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1606

    frouter
    Participant

    Dobrý den mám takovej problém google mi neschválil adsence zde je kvuli čemu

    Dobrý den,

    děkujeme za zájem o program Google AdSense. Vaši přihlášku jsme zkontrolovali, ale bohužel vás v současné době nemůžeme do programu AdSense přijmout.

    Přihlášku jsme neschválili z níže uvedených důvodů.

    Problémy:

    Nedostatečný obsah


    Další podrobnosti:

    Nedostatečný obsah: Chcete-li být schváleni do programu AdSense, musí vaše webové stránky obsahovat dostatečné množství textového obsahu, aby mohli naši odborníci provést kontrolu a aby prohledávače mohly určit relevantní reklamy, které se na stránkách zobrazí. Doporučujeme na stránky přidat více úplných vět a odstavců. Web musí být spuštěn a plně funkční. Uživatelům musí být umožněna navigace prostřednictvím nabídky, mapy webu nebo vhodných odkazů. Až bude většina webu kompletní a funkční, rádi vaši přihlášku znovu posoudíme.

    Služba AdSense pro domény a AdSense pro online domény je dostupná pouze majitelům stránek, kteří již vlastní schválený účet AdSense.

    na webu mám přes 700 příspěvku web je o zábavě nejvíce tam je obrázku …co s tim můžu dělat?

    #11369

    admin
    Keymaster
    Web

    1) Tento problém vůbec nesouvisí s WordPressem.

    2) Čemu v té jejich odpovědi nerozumíte? Adsense je reklamní systém, který zobrazuje relevantní odkazy na základě obsahu webu. Pokud jsou na webu pouze obrázky, videa a flash, tak z toho Adsense patrně nic neodhadne. Pokud Adsense na webu opravdu potřebujete, tak budete asi muset na webu doplnit nějaké texty, např. stručné popisky obrázků, videí či rubrik nebo přidat nějaké články, těžko říci…

    #11370

    Michal Ozogán
    Participant
    Web

    Dobrý den,

    Google AdSense nezajímá ani tak počet příspěvků jako spíše jejich obsah. Pokud máte u každého obrázku jen pár vět, tak prostě nesplňujete podmínky a budete muset zkusit nějakou alternativu nebo tam text přidat. Případně pokus se domníváte, že web byl zamítnut nespravedlivě, zkuste to znovu a třeba to projde. Moc bych v to ale nedoufal.

    #11371

    frouter
    Participant

    Právě mě to celkem zaskočilo protože tam mám zhruba celkem 100 citátu,vtipu,hlášek

    #11372

    Lukenzi
    Participant

    Je víc než vhodné používat i nástroje pro webmastery od Googlu, které můžete s adsense propojit, tak snadno zjistíte co vlastně Google na vaších stránkách vidí/nevidí, co mu vadí atd atd…

    #11373

    admin
    Keymaster
    Web

    A i u těch zmiňovaných vtipů a citátů je vždy pouze několik slov (krátkých větiček). To asi opravdu nestačí. Nehledě na to, že každý vtip/citát je trochu o něčem jiném a Google tak asi moc netuší, jakou cílenou reklamu by měl zobrazovat…

    #11374

    frouter
    Participant

    a co tedy navrhujete?

    #11375

    mirekk
    Participant
    Web

    Mno, já bych zkusil nasadit kód intextové reklamy třeba z http://www.billboard.cz

    A tam uvidíš, kolik klíčových slov, vhodných pro reklamní účely vlastně využíváš.

    Další, a možná nejlepší řešení, Google Analytics a jeho systém Nástroje pro webmastery. Jednou z jeho vlastností je, že ti ukáže, ne hned, po čase, slova, jež se dají použít jako klíčová. A pokud ti je nepodbídne, nemá cenu uvažovat o AdSence.

    Je to vlastně to, co už navrhoval Lukenzi.

    #11376

    Lukenzi
    Participant

    Hlavně bych se snažil zapracovat na SEO optimalizaci a na tom aby na tvých stránkách byl opravdu nějaký zajímavý obsah. Obsah bez SEO je ti k ničemu a naopak SEO bez zajímavého obsahu je ti k ničemu taktéž, takže na tomhle zapracovat a počet návštěvníků tvého webu se v průběhu času začne rychle zvyšovat. Až potom co budeš mít nějakou lepší navštěvnost bych se zabýval řešením reklamy. Podle mého názoru a zkušeností, bych reklamní systémy typu Google Adsense nebo Sklik apod. nasazoval jen v případě, že na stránkách budeš mít návštěvnost min. 1000 UIP denně, jinak si vyděláš tak sotva na hosting (reklamní slepota, AdBlock). V případě menší návštěvností, bych raději využil například webtrh. Pár reklam (bannery, odkazy) třeba po stovce měsíčně ti za rok vydělá určitě víc. Ale samozřejmě jak už jsem psal, chce to mít nějakou návštěvnost, nikdo ti nebude dávat peníze za reklamu, která se nemá komu zobrazit :)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (z celkem 9)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti