Administrátorské rozhraní nejde spustit

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Administrátorské rozhraní nejde spustit

Zvolené téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 5 let, 4 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)
  • Autor
    Příspěvky
  • #36198

    hejtal
    Participant

    Zdravím,

    po úpravě widgetu se mi nedaří vrátit do administrátorského prostředí. Vyskakuje mi chybová hláška “Term metaboxes configuration requires a “taxonomies” parameter”. Vůbec netuším co ji mohlo způsobit a stejně tak netuším, co s ní mám dělat. Maximálně se přihlásím a odhlásím, víc ale nic. Web mi normálně funguje.

    Díky za rady a tipy!

    #36199

    admin
    Keymaster
    Web

    Co to bylo za upravovaný widget? Pokud šlo o widget nějakého plugin, tak ho jen stačí deaktivovat.

    #36200

    hejtal
    Participant

    Šlo o widget pro social media, který je součástí šablony Buntington education.

    #36205

    hejtal
    Participant

    Tak jsem zkusmo deaktivovala průběžně všechny pluginy a bez výsledku. Zakopaný pes tedy bude asi tedy v tom, že je widget součástí šablony, je to možné? A nevíte jak si s tím poradit? Díky.

    #36206

    admin
    Keymaster
    Web

    Zajímavý problém, zkusil bych deaktivovat šablonu Buntington a pak ji znovu aktivovat, ale to asi nepomůže, protože si bude šablona pamatovat nastavení widgetů :-( I když za zkoušku to možná stojí. Zkoušel jste kontaktovat podporu placené šablony? Jinak mě už napadá pouze resetování nastavené šablony v databázi, ale tím byste přišel o všechna nastavení vzhledu, což asi není moc ideální…

    #36207

    hejtal
    Participant

    Deaktivací mi opravdu přístup do administrátorské části začne fungovat, ale jak píšete – šablona si nastavení pamatuje, takže je mi to k ničemu. Support šablony je od čtvrtka bez odpovědi, tak jsem si říkala, že zkusím štěstí tady, jestli se s tím už někdo nesetkal. No, každopádně, budu čekat dál a pak dám vědět, kde byl problém. Resetování si nechám až jako poslední možnost.. Díky!

    #36213

    admin
    Keymaster
    Web

    Mohlo by stačit vymazat obsah pro sidebar_widgets v tabulce wp_options, něco podobného umí i plugin Widgets Reset (sice prastarý, ale svou jednoduchou práci zvládne). Pak by mohlo zůstat zachované nastavení šablony a přijdete pouze o widgety. Ale těžko odhadovat, placené šablony řeší často různé funkce dost “inovativními” způsoby, takže je aktuální záloha databáze doporučena :-)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti