Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel
samko33 a poslední změna je stará 6 let, 8 měsíců.
-
Dobrý den,
chtěl bych Vás požádat o pomoc s chybovou hláškou 404. Jedná se zřejmě o slicebox, který je součástí mé šablony PhotoPress. Slicebox jsem vypnul – tak nevím, jestli to je ten důvod, proč mi ta chybová hláška vyskakuje ve Spider SEO. Můžete mi poradit, jak se této chybové hlášky zbavit – zda nějakým způsobem odstranit, či přesměrovat nebo vypnout?
Ještě jeden dotaz ohledně přesměrování.
Když jsem nechal projet SEO Spiderem své stránky, všiml jsem si, že je stránka http://www.radyzezivota.cz přerována na radyzezivota.cz? Nevíte z jakého to může být důvodu a zda to má nějaký smysl? Přesměrování trvá necelou vteřinu – nebrzdí mi to zbytečně stránky?
Do přílohy vkládám chybovou hlášku + redirect – printscreen ze SEO Spider
Děkuji za odpověď
Samuel
radyzezivota.cz
Co je to přesně SEO Spider?
Příloha se asi nepodařila nahrát?
Přesměrování může být způsobeno tím, že máte nastavené něco jiného u hostingu a něco jiného v administraci WordPressu. Zkuste se podívat v menu Nastavení – Obecně, zda tam máte URL adresu s www
nebo bez. Změnit to můžete patrně dvěma způsoby:
– V nastavení WordPressu přidáte do URL adresy webu www
.
– Někde v nastavení hostingu změníte načítání webu tak, aby se defaultně nepoužívalo www
. Jaký používáte hosting? U různých hostingů to mají jinak řešeno, může to být způsobeno i nastavením DNS či aliasů.
Dobrý den,
to se omlouvám, do přílohy jsem to vložil a dál vybrat soubor.
Pokusím se ještě jednou vložit přílohu.
Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.
WordPress – novinky, návody a zajímavosti