Nefunkční odkazy na Facebook, přestože mám vše nastaveno.

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Nefunkční odkazy na Facebook, přestože mám vše nastaveno.

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Anussi a poslední změna je stará 10 let, 2 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #6634

    Anussi
    Participant

    Dobrý večer,

    chtěla bych přes své stránky publikovat články na Facebooku. Stáhla jsem si na to snad všechny možné pluginy (add link to facebook,facebook auto publish,post to facebook). Přesto na stránkách facebooku jdou články vidět, jen pokud se přihlásím pod mou stránkou. Pro ostatní viditelné nejsou. Takže v publikování asi problém nebude, ale chybí mi někde něco nastavit a nevím co. Viditelnost na Facebooku samozřejmě nastavenou mám. Zkoušela jsem dát i na jiném FB ,,to se mi líbí” a stejně jsem žádné články neviděla – jde vidět jen kdy se má stránka zapsala na facebook a víc nic. Jak říkám, publikované články jdou vidět, jen když se přihlásím já jako majitelka stránky.

    Děkuji za odpověď.

    #17880

    ScheRas
    Participant
    Web

    A když ručně zkontrolujete, jaké nastavení soukromí tyto příspěvky mají, co získáte?

    #17881

    Anussi
    Participant

    Ano, měla jsem nastavenou všude viditelnost. Nakonec jsem pluginy promazala a nechala jen ten jeden a už to funguje. Nicméně Vám mockrát děkuji za odpověď.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti