Nenačítá se web v Microsoft Edge (má na to vliv zapnutí/vypnutí Cache SSL)

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Nenačítá se web v Microsoft Edge (má na to vliv zapnutí/vypnutí Cache SSL)

Štítky: ,

Zvolené téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  Fit a poslední změna je stará 7 let, 1 měsíc.

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)
  • Autor
    Příspěvky
  • #31890

    Fit
    Participant

    Ahoj,
    už si fakt nevím rady, kde může být problém. Včera jsem přešel u svých dvou webů na https. Oba weby běží u Wedosu (NoLimit Extra), každý má web má svůj webhosting, nastavení úplně stejné.

    Na cache stránek používám zatím ke spokojenosti plugin W3 Total Cache, a protože jsem přešel na https, v nastavení pluginu jsem si zaškrtl volbu: “Cache SSL (https) requests”. A teď ohledně problému…

    Na prvním webu vše funguje jak má. Na druhém webu to funguje taky a stránky se kešují (Chrome, Firefox), ale pokud tento web zkusím otevřít v Microsoft Edge, zobrazí se, že je stránka nedostupná a web se vůbec nezobrazí. Jakmile deaktivuji “Cache SSL (https) requests”, tak stránka začne fungovat i v Edge (ale samozřejmě už se nekešují stránky).

    Jsem z toho fakt jelen, na jednom webu vše funguje OK včetně Edge, na druhém to funguje taky kromě Edge, kde se vůbec nenačte stránka. Napadá někoho, kde může být problém? Už nevím, co zkusit, aby se to v tom Edge rozjelo (zřejmě to na tom druhém webu nejede ani v IE). Díky.

    Tak jsem ještě zkusil spustit v IE konzoli a tam mi to vypsalo tuto chybovou hlášku:

    DOM7011: Kód na této stránce zakázal zpětné a dopředné využívání mezipaměti. Další informace naleznete zde: http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=291337.

    Napadá někoho, co s tím? Už jsem z toho zoufalej, v ostré verzi jsem prozatím raději vypnul cache a v testovací verzi webu to zkouším, ale nemůžu na nic přijít :(.

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti