Vyhledávání příspěvků a jejich třídění

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Vyhledávání příspěvků a jejich třídění

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  miropiro a poslední změna je stará 7 let, 7 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #29257

    miropiro
    Participant

    Dobrý den, byl jsem osloven zákazníkem s úkolem vytvořit stránku, která bude fungovat jako vyhledávač různých produktů. Jenže aby to nebylo tak jednoduché, zákazník by chtěl, aby některé příspěvky byly v budoucnosti placené a zobrazovaly se ve výsledcích přednostně nahoře. Jde konkrétně o: http://www.pujctesicokoliv.cz/

    Bohužel navzdory hledání různých vyhledávacích pluginů jsem objevil plugin Search & Filter http://docs.designsandcode.com/search-filter/, který umí i jednoduché třídění (členění výsledků má být také podle okresů), ale nepřišel jsem na to, jak zvýraznit příspěvky, které budou placené. Zatím jediným řešením, co mne napadlo, je plugin, který způsobí třídění výsledků podle abecedy a tím pádem by všechny příspěvky, které by měly být prioritní, měly před názvem nejlépe “Adv.”

    Děkuji za rady a náměty.

    #29258

    miropiro
    Participant

    Edit: Zkusil jsem nyní i variantu přidání před název /Sponzorovaný příspěvek/ a zdá se, že to bere jako začátek abecedy. Že bych měl tedy vyhráno?

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti