www2

Štítky: ,

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 11 let, 8 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1938

    Brummie
    Participant

    Zdravím. Provozuji jeden web a problém je, že webhosting již delší dobu využívá zastaralé PHP, takže nemůžu instalovat novou verzi WP.

    Nicméně požádal jsem kamaráda, který ten web vlastní ať to aktualizují a napsal mi:

    Prihlaseni je stejne jako na ftp2 a sql2 , jen pouzijte ftp3 a sql3 , je tam vytvorena domena www2.asroma.cz.

    Což teda moc nechápu. Navíc s www2 jsem se ještě nesetkal. Tak jestli by mi to někdo nějak pár slovy nevysvětlil. Předem díky za odpověď

    #12326

    admin
    Keymaster
    Web

    Na adrese www2 bývá často nějaká testovací verze (většinou jde o samostatnou subdoménu). Také se používá k “zrcadlení” webu, takže když dojde k výpadku základního webu, tak naskočí náhradní.

    Patrně je tedy www2 varianta provozována na nějakém jiném serveru (s jinými parametry). Nevím jestli je tam vše přeneseno nebo se to pouze zrcadlí, těžko říci. Raději se ale domluvte přímo s “kamarádem”. Asi bych spíše celý web přenesl na nový server než tvořil nějaké www2 varianty. Určitě se ale raději ptejte “kamaráda”, který bude vědět více :-)

    Pokud budou problémy, tak není nic jednoduššího než celý web přenést na nějaký “normální” hosting v ceně 10 – 30 Kč za měsíc.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti