POMOC

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  neteyescz a poslední změna je stará 12 let, 10 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1007

    kohny
    Participant
    Web

    Prosim Vas poradte, snazim se aktualizovat stranky, jen banalni cislice a ne a ne se to ulozit. Zkratka jak pracuju v editoru, tak to tam vypada v pohode, do tabulky udelam napr. zmenu ze (mam nabytek) je neco zlevnenyho a ty cisla tam potom, primo na mych strankach, zacnou skakat jak se jim zachce! uz jsem to delala asi tisickrat a uz mi to zacina lizt na nervy! Poradte, kde je chyba? Pripada mi, ze dve veci opravim a tri se v tabulce znova pokazi. dekuji za odpoved

    #8531

    admin
    Keymaster
    Web

    Patrně bude problém s formátováním a nějakým nestandardním HTML kódem. Ale ještě než to začneme řešit (existují např. pluginy na vypnutí automatického formátování) – nechcete použít na tabulky ve WordPressu něco jednoduššího? Doporučujeme třeba plugin WP-Table Reloaded.

    #8532

    neteyescz
    Participant

    Zdravím,

    WP-TABLE-RELOADED je jasná volba ve WordPressu, pokus chcete tvořit úhledné tabulky, které mají nějákou informační hodnotu. Jinak by mě ale docela zajímalo, co že za chybu se to při tvoření “přímo” ve WP událo :-)

    #8533

    kohny
    Participant
    Web

    zkuste se podivat na tu tabulku, ted vypada, ani nevim proc, docela dobre, ale jindy ty cislice skacou a slova taky http://kohny.cz/zkusebni-stranka/jidelni-stoly-a-zidle/, myslite vytvorit tabulku znova?

    #8534

    neteyescz
    Participant

    Vypadá to docela dobře, jen v jednom případě tam nemáš obrázek. Jinak ano, pokus se tabulku vytvořit znovu, pokud se ti přehází číslice…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti