Zobrazení příspěvku pod stránkami.

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Zobrazení příspěvku pod stránkami.

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 11 let, 10 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1575

    feket1034
    Participant

    Ahoj všem potřeboval bych poradit ohledně navigace.

    Jde mi o to, že na webu je popis služby, stránka třeba volnočasové aktivity – na té stránce je popis, co je to za službu atd..Já bych chtěl, aby když pak píšu příspěvky které patří k volnočasové aktivitě (třeba jaká byla akce), tak aby se mi příspěvky zobrazovaly pod stránkou volnočasové aktivity.

    Zkoušel jsem i tu stránku, předělat na příspěvek, ale pak se místo popisu služby ukazuje jen výpis a tlačítko čti více…To právě není moc dobré řešení…

    #11253

    admin
    Keymaster
    Web

    Podobný problém se tu řeší poměrně často. Zkuste si projít starší vlákna, kde najdete mnoho informací… Myslím, že nejjednodušším řešením je nechat “Volnočasové aktivity” jako rubriku (a nechat pod ní automaticky doplňovat publikované příspěvky) a jako popis využít pole “Popis” u detailů rubriky a nechat ho zobrazovat na webu pomocí funkce category_description().

    Pokud ale uvedená řešení z nějakého důvodu nestačí, tak se klidně ještě ozvěte…

    #11254

    feket1034
    Participant

    Děkuji za informace, nějak to snad dám dohromady :) Teď mám zase jiný problém, pomalu a jistě mi přestávají fungovat různé věci, jako úprava příspěvku, v nextGen Galery zase nemůžu přidat náhledový obrázek atd…Administrativní část pak vyhazuje různé chyby. Nejlepší by asi bylo nainstalovat čistý Wp a už tam necpat takových pluginů. Teď je jen otázka jak to nejlépe udělat, abych nepřišel o příspěvky a stránky, ale zase abych si do nového WP nedonesl nějaké chyby z minulé instalace…. Já vím snad už se při druhé instalaci poučím a nebudu tady tolik zatěžovat…děkuji za pomoc

    #11255

    admin
    Keymaster
    Web

    Není potřeba hned všechno smazat a přeinstalovat WordPress. Stačí postupně deaktivovat nepotřebné pluginy. Popisované problémy s funkčností jsou patrně způsobeny nějakými problematickými pluginy (např. konflikty v načítaném Javascriptu). I když deaktivujete všechny pluginy a nasadíte nějakou výchozí šablonu, tak se zobrazují v administraci chyby? Jaké konkrétně?

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti