Zobrazení podstránek v menu

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  strnadci.cz a poslední změna je stará 8 let, 9 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #23690

    strnadci.cz
    Participant

    Prosím o radu, jsem začátečnice, co tvoří rodinné stránky. V horním menu mám definované kategorie stránek – úvodní stránka, o nás, galerie, kalendář akcí. Nejdou mi vůbec vytvářet podstránky k těmto kategoriím. Např. chci v kalendáři akcí vytvořit novou akci jako podstránku…dám vytvořit stránku, nastavím nadřazenou stránku jako “kalendář akcí”, ale tato podstránka se mi nikde na webu neukáže. Poradíte mi prosím, co dělám špatně? Může být nějaký problém třeba v šabloně? Moc děkuji!

    #23691

    sjiamnocna
    Participant
    Web

    Dobrý den,
    Stránky samotné se automaticky nevkládají do žádných nabídek MENU – pokud to nemáte přímo nastavené. Menu se upravují v sekci Vzhled -> Menu, musíte vložit do menu stránku vybráním v nabídce vlevo. O nastavení menu se můžete dozvědět něco málo tady

    #23702

    admin
    Keymaster
    Web

    Používáte sice už dost zastaralou šablonu Adventure Journal, ale možnost vlastního menu naštěstí podporuje. Zkuste přejít do menu Vzhled – Menu, kde si projděte nápovědu a možnosti nastavení. Ale vidím, že se na webu už podstránky zobrazují, takže to už budete mít asi nastavené…

    #23706

    strnadci.cz
    Participant

    Ano, už jsem díky vám přišla na to, kde je zakopaný pes ;-) Až si tento redakční systém více oťukám, tak si asi šablonu změním. Ještě jednou moc děkuji!

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti