Zobrazení obrázkového náhledu u výpisu rubrik (šablona Twenty Ten)

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Zobrazení obrázkového náhledu u výpisu rubrik (šablona Twenty Ten)

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  Fit a poslední změna je stará 13 let.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #889

    Fit
    Participant

    Ahoj,

    pro jeden web používám defaultní šablonu Twenty Ten a potřeboval bych, aby když si někdo rozklikne nějakou rubriku, tak aby se u těch příspěvků zobrazovaly i obrázkové náhledy příspěvků, úplně stejně, jak je tomu na hlavní straně.

    Ve WP nejsem úplný začátečník, ale většinou používám modifikované šablony, které mi sedí a dělám jen drobné úpravy v CSS.

    Mohl by mi prosím někdo poradit, jak to udělat, asi bude nutné upravit kód v editoru? Potřeboval bych vědět, jak to správně upravit, aby se to tam zobrazovalo.

    Tady je to tak, jak to chci: http://www.mysticdecor.cz/

    A chci to mít úplně stejné, když se rozklikne i rubrika, např zde (kde to je bez obrázků).: http://www.mysticdecor.cz/category/dekorace-draci/

    Děkuji moc za případnou pomoc!

    #7945

    Fit
    Participant

    Aha, tak už jsem to asi vyřešil, není to možná elegantní způsob, ale nechám to tak. Udělal jsem to přes html a přidávám to do pole pro stručný výpis příspěvků. A funguje to :-). Takhle mi to bude stačit a nemusím upravovat šablonu.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti