Změny se nepublikují

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #22577

    Barbora
    Participant

    Zdravím,
    dnes se mi toto stalo poprvé. Změny jdou vidět pouze pokud jsem přihlášená, čili nějak nefunguje publikování. Mám nastavené purge from cache, čili tím to nebude. Máte někdo nějaký nápad?
    Díky za váš čas

    #22578

    admin
    Keymaster
    Web

    Takže používáte nějaký cachovací plugin? Může tam být třeba problém s tím, že při aktualizaci nedojde k očekávanému pročištění cache, něco podobného jsme řešili např. zde. Budete asi muset zkusit deaktivovat všechny ostatní pluginy, případně i ten cachovací a zkusit zjistit, zda tam není nějaký konflikt…

    #22583

    Barbora
    Participant

    Takže byste doporučil smazat cache? Nejsem nijak pokročilý uživatel, tak nevím, jestli to může nějak uškodit? Mám tam aktualizovaný W3 total cache

    #22592

    admin
    Keymaster
    Web

    Pokud jde o plugin W3 Total Cache, tak to vypadá dost podobně jako u výše odkazovaného podobného tématu. Pozorně si ho prosím projděte, možná je to stejný problém a můžete otestovat to, co už někdo dříve zkoušel.

    Vyčištění cache by mělo pomoci, ale patrně pouze pro tento případ. Až budete zase něco publikovat nebo aktualizovat, tak se změny asi zase hned neprojeví. Ale nevím, jak máte plugin nastavený, myslím, že tam jsou různé možnosti, např. aby se cache automaticky vyčistila při publikování příspěvku, atd.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti