Změna hlavního menu v šabloně Yootheme?

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Čeština pro WordPress Změna hlavního menu v šabloně Yootheme?

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  vasek.vavra a poslední změna je stará 11 let, 4 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2581

    vasek.vavra
    Participant

    Ahoj všem zkušenějším; na webu http://www.zslukasove.cz používám šablonu Vanilla od Yootheme.com. Je možné vyměnit hlavní menu z této šablony za nějaké jiné? Nelíbí se mi, jak je graficky “rozplizlé”, zbytečné široké, nevýrazné, šedé… Líbilo by se mi něco více kontrastnějšího. Existuje nějaký plugin jen na výměnu menu za jiné externí? Nebo je menu vždy nedílnou součástí šablony? Jak vše funguje…? Díky Vašek

    #13865

    Lukenzi
    Participant

    Většina úprav designu šablon se provádí v souboru style.css, ale samozřejmě pokud umíte CSS. Nějaký univerzální plugin, který změní jakoukoliv část stránky za jinou asi neexistuje, ono autor pluginu nemůže vědět jakou šablonu kdo používá… Takže buď změnit šablonu za jinou nebo si sám upravit/nechat si upravit šablonu podle svých představ, jiná možnost asi není.

    #13866

    vasek.vavra
    Participant

    Ahoj, díky za odpověď; CSS neumím, takže jsem se díval po nějakých volně dostupných pluginech. Nakonec jsem nic lepšího nenašel, takže to asi nechám tak a uvidím, co nového Yootheme na konci měsíce vymyslím. Díky.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti