Založení autora bez registrace

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Založení autora bez registrace

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Firest a poslední změna je stará 10 let, 2 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #6411

    Firest
    Participant

    Zdravím,

    už delší dobu se potýkám s problémem, který neumím vyřešit. Na svůj web přejímám články z různých agentur a rád bych je uváděl jako zdroj, jenže není v mých silách pro každou zákládat nový účet. Neví někdo o pluginu (nebo způsobu), který mi umožní vytvořit autora pouze s jeho jménem a případně popisem? Zkoušel jsem to vyřešit pomocí Custom Post Author, jenže v něm musím pokaždé autora ručně zadat (což není to, co potřebuji). Díky za odpověď

    #17369

    admin
    Keymaster
    Web

    Jakým způsobem články z agentur přebíráte? Děláte to ručně nebo pomocí nějakého pluginu? Pokud to děláte ručně, tak stačí pouze vytvořit nového uživatele (tam stačí zadat uživatelské jméno, email a heslo) a následně ho zvolit jako autora článku? Nebo i to chcete zjednodušit?

    Pokud má být nějaký uživatel autorem článku, tak musí být nejdříve v systému (a musí mít tedy nějaké uživatelské jméno, heslo a email). Jakým způsobem byste to chtěl automatizovat? Není potom lepším řešením ukládat zdroje jako speciální uživatelské pole (custom field), kde stačí uvést jen jméno?

    #17370

    Firest
    Participant

    Články přebírám ručně. Vytváření autorů jako uživatelů ale není to, co potřebuji. V podstatě sháním něco ve stylu právě Custom Post Authora, ale s tím rozdílem, že si můžu vybrat ze seznamu, popřípadě přidat úplně nový zdroj (což by v případě vytváření uživatelů byl problém u autora, který by neměl dostatečná práva).

    #17371

    Firest
    Participant

    Nakonec jsem to vyřešil přes ACF(http://www.advancedcustomfields.com/). Díky

    #17372

    admin
    Keymaster
    Web

    Duplicitní téma je zde. Ale stejně tomu úplně nerozumím :-)

    Zvolil jste řešení prostřednictvím uživatelských polí, tedy plugin Advanced Custom Fields, takže autora ukládáte jen jako doplňkovou informaci. Myslel jsem, že ho tam potřebujete jako registrovaného uživatele, aby bylo možné snadno filtrovat jeho články. A plugin Custom Post Author slouží jen ke změně jména uživatele, takže s ním nemůžete vytvářet nové uživatele. Měnit autora ale můžete snadno u každého příspěvku i bez pluginu, takže tomu stejně moc nerozumím…

    #17373

    Firest
    Participant

    Mít uživatele jako registrovaného by pro mě bylo nejlepší, bohužel pro tuto možnost jsem nenašel žádné vhodné řešení (kromě možnosti všechny zdroje přidat jako uživatele). Nejlepší alternativou je tedy pro mě ACP (a v něm vytvořený rozbalovací seznam). Pokud máte nějaké lepší řešení, rád ho využiji ;).

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti