Zálohování WordPress stránky

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Zálohování WordPress stránky

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  sjiamnocna a poslední změna je stará 8 let, 5 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #25304

    VHR
    Participant

    Ahoj, pořád ještě nejsem spokojen se zálohováním webové WordPress stránky. Neumím pochopit proč by se webová WordPress stránka nemohla zálohovat nějakým programem, který by byl mimo WordPress stránku a uměl by zálohovat FILES i Databázi současně. A také to pak, samozřejmě obnovit. Nyní zkouším UpdraftPlus Backup/Restore a to je také zevnitř WordPress stránky, ale konečně jsem narazil alespoň na vymakané sbalení a rozbalení databáze. Je to na jedno kliknutí. Poraďte, prosím. Těžkopádné zálohování a obnovu WordPress stránky a navíc z vnitřku WordPress stránky vidím jako nepříjemnou nedokonalost WordPressu.
    Zdravím všechny

    #25307

    sjiamnocna
    Participant
    Web

    Existuje mnoho řešení, které umí zálohovat normální weby (soubory i DB), a nemusí být všechno zrovna na WordPressu. Webhosting by vám měl soubory i DB pravidelně zálohovat, pokud o ničem nevíte, poptejte se.

    Potom jsou další PHP aplikace, buďto spolupracující s CRONem nebo prostě záloha jednou denně po návštěvě stránky. Možnosti jsou rozmanité. Momentálně bohužel nemám připojení dobré na vyhledávání, takže se omlouvám, ale zkuste hledat něco jako “PHP auto backup”, pokud ještě přidáte “Dropbox” nebo “Cloud” popř. “Google drive”, určitě dostanete i cloud řešení.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti