YASTR plugin multi-set chyba

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  glados a poslední změna je stará 6 let.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #34978

    glados
    Participant
    Web

    Zdravím,

    Dlouhou dobu sme používal daný plugin, viz nadpis a fungoval korektně, nevím pak se pokazil, nekontroloval jsem ho, tudíš neznám příčinu.

    http://muonlineczech.4fan.cz/hodnoceni-a-prehled-serveru/ problém je ten že lze “hodnotit” server pouze v posledním multi-setu u ostatních je tlačítko Odeslat, naprosto hluché.

    Budu řád za každou radu, vypnutí všech pluginů a promazání cache jsem již zkoušel.

    #34979

    Azifaral
    Participant
    Web

    Dobrý den,
    tedy předpokládám, že se o plugin Yasr – Yet Another Stars Rating a ne Yastr :D. No co mě tak napadá, vzhledem k tomu, že tam je poslední update před 5 dny, tak jestli to není v té poslední verzi. Zkuste si stáhnout předchozí verzi a nainstalovat ji.

    #34980

    glados
    Participant
    Web

    Jo moje chyba, blbě napsáno :D. Zkoušel jsem několik starších verzí právě, proto nechápu v čem je problém.

    #34981

    Azifaral
    Participant
    Web

    No já když se dostanu do podobné slepé uličky, tak logicky ty pluginy, ale já je jenom nevypínám, ale přejmenuji si celý adresář plugins na např. plugins-old a nechám si v něm jenom ten co potřebuji. Pokud funguje tak jupíí a postupně si tam přidávám jeden plugin po druhém a většinou tu kolizi najdu. Pokud nefunguje, tak si shodím .htaccess, respektive si vytvořím kopii a nechám s v něm jenom přesměrování kvůli permalinks. Pokud pořád nic ta sestřelím šablonu a přepnu se do některé ze základních. Pokud by to pořád nejelo, tak bych se zkusil vrátit o verzi WP, ale to už je trochu divočina :) Musíte zhruba tušit co jste tam v poslední době dělal a kdy to přestalo fungovat.

    Pak bych zkusil si tu stránku zkopírovat a ubírat ty jednotlivá hlasování, jestli se to nezadrhne na jednom konkrétním, pokud ano, tak zjistit jestli se v něm něco neudálo … já to znám, člověk dělá různé úpravy, má otevřených x stránek a stačí jedno ukliknutí a je zaděláno na průšvih.

    #35007

    glados
    Participant
    Web

    Zkusil jsem vypnout všechny pluginy, rollback pluginu, rollback wordpressu, htacess, default twenty šablona.

    Nic nepomohlo, škoda že nevím od kdy to nefunguje, zítra zkusím starší 5.6 php, to by ale nemělo mít vliv. Případně tabulky v db nemůžou být poškozené?

    #35008

    glados
    Participant
    Web

    Na 3 web a nic, mno nakonec vyřešeno. Stačil rollback na verzi 1.4 a to jsem zkoušel i tři předešlé verze, ale díky za pomoct. :)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti