WPlama.cz – návody a tipy pro WordPress

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Projekty, akce, diskuze WPlama.cz – návody a tipy pro WordPress

Štítky: ,

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Tomáš Cirkl a poslední změna je stará 9 let, 10 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #19015

    Tomáš Cirkl
    Participant
    Web

    Ahoj, rád bych představil nový projekt určený pro WordPress začátečníky i pokročilé. Chceme zde denně vytvářet články týkající se tohoto redakčního systému a další zajímavé tipy, které pomohou při tvorbě webu. Rádi zde budeme poskytovat a šířit zajímavé informace.

    Najdete nás na adrese http://www.wplama.cz :)

    #19073

    admin
    Keymaster
    Web

    Sice nemám moc rád, když se na fóru někdo registruje jen kvůli propagaci svého projektu, ale když je to pro dobro věci :-) Web sleduji už delší dobu, některé články jsou dobře zpracovány… Jen mě trochu “mrzí” nová poradna aneb nechcete se spíš účastnit provozu místního fóra a předávat zde své znalosti a zkušenosti uživatelům (když už tu jste registrovaní)? Dotazů (i těch nedořešených) tu máme docela dost :-) Chápu, že to není práce na vlastním projektu, ale už teď uživatelé často zadávají stejné dotazy na různé weby… Možná bychom mohli najít nějakou možnost spolupráce?

    #19076

    Tomáš Cirkl
    Participant
    Web

    Ahoj,

    no já jsem tu už účet měl, ale chtěl jsem zde vystupovat pod svým jménem :)

    Co se týče té poradny, tak jsme ji tam ani mít nechtěli, ale lidi nám kvůli tomu psali. A protože si fóra na separatistovi vážíme, rozhodli jsme se jít jinou cestou. Proto taky jiné zpracování než je zde.

    Já budu jedině a navážu spolupráci, stejně jsem Tě chtěl kvůli tomu kontaktovat. Napiš mi na email tomascirkl@gmail.com a něco vymyslíme :)

    Tomáš

    #19077

    admin
    Keymaster
    Web

    Aha, registrované uživatele moc nezkoumám, takže jsem asi původní účet neodhalil :-)

    Rozumím tomu, ale přijde mi to trochu škoda, zejména pokud máte v současné době kapacity na nějakou rozsáhlou tvorbu (i provozování poradny). Tady je spousta nedořešených dotazů (a tisíce registrovaných uživatelů), zatímco zakládáte novou poradnu a snažíte se ji propagovat pro nové uživatele. Sice tomu říkáte poradna a funguje trošku jinak (také jsem tuto variantu zvažoval), ale pořád je to de facto fórum podpory (tedy dotaz + řešení). Samozřejmě chápu, že je to součást celého projektu, nabírá to uživatele, atd. Osobně mi to nijak nevadí (naopak mám konkurenci rád), ale přijde mi to trochu škoda.

    Samozřejmě je to i trochu můj problém, protože potřebuji nabídnout novým webům řešení, kdy by se jejich zástupci mohli účastnit fóra, ale zároveň z toho měli i nějaké výhody (aneb proč to vlastně dělat). Aneb oboustranně výhodná spolupráce… Ozvu se emailem :-)

    #19078

    Tomáš Cirkl
    Participant
    Web

    Jasně, čekám tedy na email. Zběžně jsme to tu probrali a máme pár návrhu jak spolupracovat.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti