WPEC plagin pro platby a dopravu

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) WPEC plagin pro platby a dopravu

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let, 4 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #3557

    mabak
    Participant

    Ahoj všem, nahrál jsem si do WP eshop WPEC bohužel mi nejde nastavit plataba na dobírku, hotově, převodem atd a ani vybrat zbůsob doručení ? Teprve se WP učím, takže je to spíš metoda pokus omyl. Podle mě mi chybí nahrát nějaký plugin, ve kterém to pak všechno nastaví… Prosím o radu který plugin si mám stáhnout, popř. co udělat aby mi to fungovalo na E-comerce..

    #16171

    TomasE
    Participant

    Ahoj, s WPEC jsem bojoval asi dva měsíce, tento e-shop má podle mě spoustu chyb, zejména řešení košíku je pro naše podmínky zcela nevyhovující a řekl bych, že i pěkně odfláknuté.

    Nakonec jsem to i přes investice do placených doplňků musel vzdát a přejít ke konkurenci – WOO Commerce. Ten má podstatně lepší dokumentaci a podporu a s minimální investicí se podařilo rozchodit dobírku atd.

    #21201

    admin
    Keymaster
    Web

    Plugin WP eCommerce sice asi není ideální, ale poslední dobou postupně trochu vstává z mrtvých (verze 3.9) a některé věci má řešené i trochu zajímavějším způsobem než WooCommerce, ale na druhou stranu tam zase spousta věcí chybí). Pro dopravu je možné použít jednoduchý doplňkový plugin wpsc-simple-shipping, takže pak jdou nastavit možnosti dopravy stejně jako ve WooCommerce.

    TomasE: Jde třeba ve WooCommerce nějak jednoduše nastavit různé platby na dobírku? Tedy dobírka pro Českou poštu za 120 Kč a dobírka pro PPL za 100 Kč? Vím, že existují různé placené pluginy pro české prostředí, ale pořád přemýšlím, zda to nejde nějak jednoduše pouze v rámci WooCommerce (či doplnění nějaké krátké funkce). Zase tolik WooCommerce nepoužívám, takže nemám tolik zkušeností… Viděl jsem eshop, který to má definované všechno v rámci dopravy, ale pak tam zase musí mít funkci, aby se zobrazovala platební možnost dobírky, pouze pokud je v možnosti dopravy uvedeno slovo “dobírka”, a to mi přijde také trochu oklika…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti