WP Widgety – není vidět sidebar

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem WP Widgety – není vidět sidebar

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  milamicinka a poslední změna je stará 6 let, 9 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #32864

    milamicinka
    Participant

    Hezký večer, mohu Vás poprosit o pomoc? Chtěla jsem si do postranního panelu udělat nějaké změny a přetáhnout si tam widgety navíc. Vše mi fungovalo normálně před cca měsícem. Teď koukám, že v menu widgety vůbec vpravo nevidím nic. Vlevo mám jen sloupec s pár widgety, toť vše.
    Díky moc, Nora

    #32874

    admin
    Keymaster
    Web

    To je podivné, ani v menu Vzhled – Přizpůsobit nemáte v nabídce Widgety a nemůžete je nikam umístit? Jakou používáte šablonu? Neměnilo se na webu něco za poslední měsíc (např. nějaké aktualizace)?

    #32878

    milamicinka
    Participant

    nikde nic, posílám screenshoty, co se mi tam zobrazuje, když dám widgety a pak vzhled / přizpůsobit. Jedu na WP 4.7.5 a šablonu Piemont. Děkuji moc.

    #32985

    milamicinka
    Participant

    Hezký den, nevíte prosím někdo, co s tím? Děkuji

    #32997

    milamicinka
    Participant

    Hezký den, mohu Vás poprosit o pomoc? Již jsem tu jednou psala, že mi nejdou nastavovat widgety. Chtěla jsem si dnes přenastavit také favicon a v nabídce vzhled / přizpůsobení se mi zobrazuje po kliknutí na “přizpůsobit” pouze obrázek v příloze screen2. Stejně tak u položky widgety, které potřebuji zeditovat, screen 1. Nevíte někdo, co to je a jak to uvést do normálního funkčního stavu? Navíc mám pocit, že jsem tam neměla tlačítko “manage with lice preview, které tam teď je”. Používám šablonu Piemont. Děkuji moc, už jsem z toho nešťastná.

    #33000

    milamicinka
    Participant

    Ještě jsem zapomněla zmínit info, že nevím ,jestli se to náhodou nestalo aktualizací na WP 4.7.5, ale rozhodně to předtím bez problému jelo vše. Děkuji moc

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti