WP super cache – problém se zobrazením dat na stránce

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) WP super cache – problém se zobrazením dat na stránce

Zvolené téma obsahuje celkem 11 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 7 let, 8 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 1. až 12. (z celkem 12)
  • Autor
    Příspěvky
  • #28453

    outre
    Participant

    Ahoj,

    po instalaci WP super cache se načítání webu zrychlilo, ale na jedné z podstránek zmizel veškerý text (jednalo se o žebříček, který se sám aktualizuje). Zobrazí se jen prázdná stránka s kontakty. Data žebříčku fyzicky jsou k dispozici jen se nezobrazují. Po oddinstalaci WP super cache problém trvá. Díky za rady.

    #28454

    Azifaral
    Participant
    Web

    Moc se mi nezdá, že by toto udělala WP Super cache, navíc v administraci by jste uvedenou stránku měl vidět, protože by ta stránka neměla být zakešovaná. Vzhledem k tomu, že se ten žebříček sám aktualizuje, tak odněkud musí brát data a zkusil bych se podívat na to napojení s daty.

    Btw: TIP NA CACHE: Prošel jsem více méně všechny dostupné cache pluginy (WP Super cache, W3TC, prémiovou WP Rocket) a od Musilda jsem dostal tip na relativně novou, ale naprosto úžasnou cache a to WP Fastest Cache. Opravdu doporučuji!!! Velmi jednoduché nastavení, za 1/4 roku používání 100% funkčnost, stálé aktualizace, minimální nároky na systém, okamžité promazávání cache za provozu, bezproblénové promazávání při publikování příspěvků jak na titulní straně, tak na stránce kategorie a tagů. Spolupracuje i s CDN, my máme nasazen CloudFlare. Existuje i v Pro verzi, ale prozatím jsem nepocítil potřebuji si ji koupit, zde by asi došlo ještě k optimimalizaci na straně minifikace css a js, kdy by došlo k přesunu na konec stránky a dále je součástí Pro verze Image optimalizace, kterou bych nevyužil.

    #28455

    outre
    Participant

    Zkusím prověřit, ale v tom to asi nebude. Zajímavé je totiž to, že některým uživatelům se to zobrazuje normálně není jich moc teda. A navíc při refreshi stránky, tam žebříček problikne.

    #28456

    Azifaral
    Participant
    Web

    No zkuste tedy ještě prověřit .htaccess zda se ta WP Super cache odinstaloval korektně a potom si myslím, že vám ve wp-content zůstává adresář cache tak ten, pokud teď žádnou cache nepoužíváte smažte. Můžete zde dát odkaz na tu stránku?

    #28457

    outre
    Participant

    Měl jsem nainstalován WP super cache. Smazal jsem ho přes administraci + vše z ftp. Stále nic. Jinak .htaccess je v pořádku. http://casino.go4games.cz/pardubice/zebricek/

    #28459

    outre
    Participant

    Problém je zde. Plugin měl nejspíše nastavenou funkci automaticky skrýt něco co bude mít větší objem dat. Jen nevím kde to zrušit. Mělo by to jít v administraci.

    <div style="visibility: hidden;" class="post-body hyphenate">

    #28463

    outre
    Participant

    Nikoho už nic nenapadá?

    #28464

    Azifaral
    Participant
    Web

    No, napadá / nenapadá. Celou dobu jsme mysleli, že ta stránka o které mluvíte je standardní stránka s nějakým běžným obsahem, respektive nějakým dotahovaným obsahem, ale teď, podle toho co píšete to vypadá, že ten obsah je generovaný na základě nějakého pluginu. Takže za nejprve musíme vědět na základě jakého pluginu, zda se jedná o stažený plugin a nebo zda je to nějaký uživatelský plugin a samozřejmě je potřeba zkusit standardní mechanismy řešení tzn. vypnout všechny pluginy, kromě tohoto, zkusit základní šablonu …prostě uvést ten WP do základního tvaru, aby jste měl jistotu, že nedochází k tomu, že se vám to bije na základě nějakého javascriptu atd.

    #28471

    outre
    Participant

    Výsledek stále stejný.

    #28472

    admin
    Keymaster
    Web

    Obsah stránky je z nějakého neznámého důvodu skryt pomocí JavaScriptu. Pokud nepomohla deaktivace pluginů, tak bude problém asi v šabloně, zkuste aktivovat výchozí šablonu Twenty Sixteen (pozor abyste netestoval cachovanou verzi stránky).

    Jakou šablonu používáte (vypadá to na nějakou vlastní)?

    Jak jste přišel na to, že plugin skrývá větší objemy dat a jaký plugin by to měl dělat?

    Co má na té stránce být? Je tam jen nějaký obsah z editoru nebo tam máte nějaký zkrácený zápis (shortcode) nebo vlastní funkce (např. speciální šablona stránky)?

    @azifaral: Díky, WP Fastest Cache také občas používám a nezaznamenal jsem žádné problémy. Plugin je už sice cca 3 roky starý, ale zatímco vývoj ostatních pluginů postupně upadal (jen občas drobná aktualizace) a začaly mít problémy, tak tady do toho začal vývojář docela šlapat a myslím, že není daleko chvíle, kdy se stane nejoblíbenějším a nejpoužívanějším :-)

    #28474

    outre
    Participant

    Šablona je vytvořená vlastní speciální. Nijak jen pocit :). Ne, po nainstalování toho pluginu WP super cache, zmizel obsah. To by byla fakt hodně velká náhoda, kdyby to bylo něčím jiným. Jinak na té stránce je žebříček, který si tahá data z .xml, potom text a obrázek. Navíc ještě z jiné stránky zmizela mapa google.

    #28476

    admin
    Keymaster
    Web

    Pokud je to nějaký vlastní skript pro načítání a zobrazování dat, tak to budete muset zjistit příčinu sám, protože do toho nikdo jiný nevidí :-) Nenapadá mě nic, v čem by mohl být v této souvislosti problém s WP Super Cache (zvláště pokud je už plugin odinstalovaný). Občas zůstanou po pluginu nějaké věci v souborech .htaccess nebo wp-config.php, které by teoreticky mohly způsobovat problémy. Můžete ještě zkusit nějakou čistou instalaci WordPressu, zda se tam problém objeví také, ale jinak asi těžko poradíme… Podle toho, co se tu zatím píše jde buď o nějaký pozůstatek WP Super Cache nebo spíše problém s použitým skriptem (nějaký Javascript použitý v šabloně to z nějakého důvodu skrývá), ale opravdu těžko říci… Každopádně až na to přijdete, tak by mě docela zajímalo, čím to bylo způsobené :-)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 1. až 12. (z celkem 12)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti