WP e-Commerce čeština

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Marp a poslední změna je stará 11 let, 6 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2231

    Marp
    Participant

    Mám menší problémek s pluginem WP e-Commerce – je tam samozřejmě čeština, sice částečná, ale potřebné věci si postupně překládám sám pomocí pluginu CodeStyling Localization, ale ať dělám, co dělám, stále se mi na webu zobrazuje CZK místo přeloženého Kč a Czech Rep. místo přeloženého Česká republika. Nevíte, kde může být problém?

    Web je zde: http://www.linuxsoft.cz/linuxmarket/

    #12862

    admin
    Keymaster
    Web

    Jakou verzi pluginu používáte? Nejnovější beta verze 3.8.9 obsahuje spoustu lokalizačních oprav (zazálohujte si ale před aktualizací svoje lokalizační soubory).

    Podobný dotaz jsem našel i na anglickém fóru tohoto pluginu.

    Nevím, jestli si to dobře pamatuju, ale pokud byl plugin aktivován v anglické verzi, tak se do databáze uložila původní hodnota CZK a v některých funkcích bohužel stále lokalizace nefunguje, i když to máte správně přeloženo. Myslím, že to funguje pouze při instalaci, kdy máte českou verzi již před aktivací pluginu, aby se mohla správně zapsat česká varianta do databáze.

    A jak to opravit? Nejjednodušší je to provést přímo v databázi – najděte tabulku wp_wpsc_currency_list a v příslušném řádku stačí natvrdo přepsat “CZK” na “Kč”. Takto jsem to na jednom webu udělal, když jsem to potřeboval rychle vyřešit… Možná by také fungovalo, kdyby se nepřepsal řetězec “CZK” (sloupeček “code”), ale doplnilo se pole ve sloupci “symbol”. Ale nevím, jak pak budou přesně fungovat jednotlivé funkce v šabloně, nezkoušel jsem to… Uvítáme případné zkušenosti z experimentování…

    #12863

    Marp
    Participant

    Jj, zatím jsem to opravil v databázi natvrdo. Díky moc!

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti