WordPress síť webů problém s URL

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem WordPress síť webů problém s URL

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  lokoj a poslední změna je stará 11 let, 7 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2015

    lokoj
    Participant

    Zdravím. Nainstaloval jsem si již na běžícím projektu WordPress síť webů. Při instalaci mě to upozorňovalo abych změnil adresu domény z http://www.neco.cz jen na http://neco.cz jenže v té instalaci to změnit nešlo. Další weby mi to tvoří tak jak má tedy: sub.neco.cz, ale problém je s tím, že když chci na hlavní web vlézt jen přes http://neco.cz tak se tam ukáže stránka se zakázanou registrací do WordPress síť webů – já bych chtěl aby se na obsah hlavního webu dalo přistupovat jak z http://www.neco.cz tak i z http://neco.cz a to i v případě http://www.neco.cz/clanekhttp://neco.cz/clanek .

    Poradíte mi co kde nastavit?

    #12536

    lokoj
    Participant

    Takže mám řešení kdyby to někoho zajímalo. Když máte zakázané registrace stačí dát do wp-config.php pod //stop editing// řádek

    define( 'NOBLOGREDIRECT', 'http://www.kamsemapresmerovavat.cz' );

    #12537

    admin
    Keymaster
    Web

    Díky za odpověď!

    Nemám s tím moc velké zkušenosti, ale hlavní web by měl být bez www, protože to pak jinak WordPress bere, že je to vlastně instalované na subdoméně www. Takže by mělo stačit před instalací sítě odebrat www a poté by mělo vše fungovat? Nastavení je možné provést v menu Nastavení – Obecné, případně přímo v databázi (stačí hromadně nahradit variantu www). Potom by ani nemusela být potřeba konstanta NOBLOGREDIRECT (nějaké vysvětlení je např. zde).

    #12538

    lokoj
    Participant

    V menu Nastavení – Obecné to právě nebylo, při instalaci sítě mě to upozorňovalo na zrušení www, ale prostě to nešlo asi kvůli tomu že ta instalace probíhala na běžícím webu, při čisté instalaci WP by to zřejmě šlo. Přes DB by to určitě šlo, ale byl jsem línej se v ní hrabat :-) takže mi vyšlo jako nejjednodušší řešení právě NOBLOGREDIRECT :)

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti