WordPress přestal fungovat

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  toredor a poslední změna je stará 10 let, 10 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #3407

    toredor
    Participant

    Ahoj, mám problém s wordpressem. Po nějaké době funčnosti stránek přestaly najednou z ničeho nic fungovat. Podařilo se mi to opravit tak, že jsem vymazal databázi. Stalo se někdy někomu něco podobného?

    #15739

    admin
    Keymaster
    Web

    Co to znamená “přestaly najednou z ničeho nic fungovat”? Nějaká chyba nebo problém? Nikdy se mi nic podobného nestalo, možná šlo o problém hostingu?

    #15740

    toredor
    Participant

    přestal se načítat web (zobrazila se prázdná stránka jako by tam nic nebylo) … hosting fungoval správně FTP jelo. Když jsem nahrál prázdnou verzi wordpressu a smazal databázi tak vše fungovalo

    #15741

    admin
    Keymaster
    Web

    Prázdná (bílá) stránka většinou značí nějaký skrytý problém. Může k němu dojít po aktualizaci WordPressu, nějakého pluginu, šablony nebo změnou parametrů hostingu. V tomto případě se postupně deaktivují pluginy (natvrdo přes FTP) a aktivuje výchozí šablona. Ještě jsem neviděl, že by se v takto očištěné podobě WordPress zase nerozjel. Nebo pak musí být příčina v samotném hostingu. Bohužel po smazání databáze se už asi příčiny nedopátráme…

    #15742

    toredor
    Participant

    udělal jsem si zálohu databáze … jak deaktivuji pluginy přes FTP a nastavím výchozí šablonu?. Zjistil jsem že chyba se stane až potom co nahraji tabulku wp_option. Může mi pomoc jí vymazat?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti