WordPress nezobrazuje šablony a obrázky

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem WordPress nezobrazuje šablony a obrázky

Zvolené téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  aldik7 a poslední změna je stará 11 let, 2 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2798

    aldik7
    Participant

    Pomáhal jsem kamarádovi s přesunem jeho dvou webů na jiný hosting (z Endory na Wedos) a skoro vše se podařilo, až na dvě věci s kterýma si nevím rady. Problémy na hlavním webu ondys.cz už vyřešeny, na subdoméně se to zatím nedaří.

    Na ultras.ondys.cz se nezobrazuje šablona, nepomohla ani přeinstalace dané šablony, ostatní defaultní WP šablony přitom fungují normálně, nezobrazují se jen ty od jiných autorů.

    A taky se nezobrazují nahrané obrázky, ale už jdou alespon nahrávat. Oprávnění složek a souborů na příslušných místech už jsem opravil dle rady z Wedosu – 775, ale nepomohlo to.

    Poradí někdo, co s tím? :-) Děkuji.

    Když jsem před časem přesouval jiný web z Endory nA Wedos, tak jsem tyhle problémy neměl.

    #14501

    admin
    Keymaster
    Web

    Máte u Wedosu vše nastavené pro správné fungování subdomén?

    Všechny popisované problémy jsou způsobené tím, že nejsou nalezeny příslušné soubory (style.css pro fungování šablony, obrázky, atd).

    Nemůže být problém v tom, že je subdoména uváděná ještě s www místo jednoduchého ultras.ondys.cz?

    Čím byl tedy nakonec způsoben dříve popisovaný problém?

    #14502

    aldik7
    Participant

    Dříve popisovaný problém na ondys.cz se vyřešil drobnou úpravou v Nastavení > Média.

    Na ultras.ondys.cz už ovšem to políčko pro nastavení cesty k souborům není.

    No, to nastavení pro subdomény mě už taky napadlo, ale úplně přesně nevím, co všechno do souboru .htaccess dát. Případně co tam dát, aby se doména zobrazovala bez toho WWW.

    Při kopírování na ftp, jsem překopíroval vše z původního hostingu, takže teoreticky by tam nic chybět nemělo. Leda že by se cestou něco ztratilo.

    // No ještě něco- dle http://kb.wedos.com/webhosting/kombinace-aplikaci.html

    má být hlavní web v www/domains/vasedomena.koncovka a subdoména v www/domains/eshop.doména2.cz (subdoména je na svém místě, ale web je v adresáři www)

    .. když ho přesunu do www/domains/vasedomena.koncovka, tak se mi nezobrazí design ani na ondys.cz

    #14504

    admin
    Keymaster
    Web

    A co se muselo v nastavení médií změnit? Nastavení cesty k souborům zmizelo v nové verzi WordPressu 3.5.x. Hodnotu ale můžete zjistit, pokud přejdete na stránku s administračním nastavením na adrese wp-admin/options.php (jde o položku upload_path).

    V souboru .htaccess by mělo být přesně to, co bylo uvedeno na zmiňovaném odkazu. Potom ještě nechte soubor upravit WordPressem, a to tak, že přejdete do menu Nastavení – Trvalé odkazy, ponecháte nastavení a pouze kliknete na “Uložit změny”.

    Existenci www u URL adresy si můžete zvolit v menu Nastavení – Obecné – položky “URL adresa instalovaného WordPressu” a “URL adresa zobrazeného webu”.

    #14505

    aldik7
    Participant

    Jen tam myslím přebývalo lomítko a proto to dělalo neplechu.

    v .htaccess mám přesně to, co píše Wedos :)

    ..

    #14506

    Michal Stanke
    Participant

    Doporučoval bych provést export obsahu, zálohu pluginů apod. (např. co jste si napsali sami) a instalaci čistého WordPressu.

    Mám na Wedosu dva WPy na jednom hostingu ve složkách pod domains a žádné problémy s tím nejsou. Ve www mám jen ten .htaccess od nich.

    Díval jsem se na ten web a některé soubory v hlavičce prostě WP označuje jako neexistující, respektive k nim asi nepovolí přístup. Nikdy jsem WP takto nepřenášel mezi hostingy – nemůže to být v databázi?

    #14507

    aldik7
    Participant

    Huráá , vyřešeno.. zdá se, že vše už funguje ) problém byl v tom, že hlavní web nebyl ve složce domains, ale jiný web (ewa-farna.cz) (na jiném wedos účtu) tam taky nemám a funguje, ale to bude tím, že pro něho nemáme aktivní subdomény. A pak už stačilo jen dle Wedosu upravit .htaccess

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti