Woocommerce vlastní řazení kategorií ve widgetu "Kategorie produktů"

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Woocommerce vlastní řazení kategorií ve widgetu "Kategorie produktů"

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 8 let, 7 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #24795

    max
    Participant

    Zdravím,
    ve Woocommerce je widgetu “Kategorie produktů” a já bych potřeboval ty kategorie přeházet, jak já potřebuji.
    např. mám: alba, cedečka, desky, hračky, hudba, knihy, a já bych potřeboval seřadit vše dle sebe např.: hudba,knihy,desky,cdčka,hračky.

    Prostě to seřadit dle sebe. Už to hledám na netu půl dne a pořád nic :-( proto budu moc vděčný za jakoukoliv radu.

    Díky.

    #24799

    admin
    Keymaster
    Web

    Možností je několik…

    Asi nejjednodušší je místo widgetu “E-shop – kategorie produktů” použít obecný widget s názvem “Menu” a následně přejít do menu Vzhled – Menu a vytvořit si vlastní menu, které bude složené jen z kategorií produktů a můžete si na stránce snadno naklikat jejich požadované pořadí.

    Perfektně funguje také plugin Category Order and Taxonomy Terms Order, po jeho aktivaci stačí přejít do menu Produkty – Taxonomy Order a kategorie seřadit podle potřeby. Ve widgetu “E-shop – kategorie produktů” pak budou kategorie automaticky řazeny podle tohoto pořadí.

    #24805

    max
    Participant

    SUPER, díky moc. WooCommerci se teprve učím za běhu, vlastně se ani není moc co učit, akorát občas narazím na něco co mi nejde (samozřejmě díky mé neznalosti) a nedaří se mi to dohledat. Přišel jsem nakonec na to, že ve WooCommerce se to dá seřadit přetažením myši někde v menu, teď z hlavy nevím.
    Ještě musím zabojovat s WPML (zatím ho mám na localhostu, takže moc nefunguje propojení/namapování jakoby dalšího webu/adresáře) kde bych chtěl mít jeden web doména.cz a druhý namapovaný na domena.sk. No a pak nějak pořešit ceny u produktů, znám jen ceny v EUR a potřebuji nastavit, ty ceny v EURech aby se mi na hlavním CZ webu zobrazovaly v CZ. No, snad si s tím poradím a kdyby ne, tak se tady zas ozvu. Díky moc.

    #24808

    admin
    Keymaster
    Web

    @max: Díky za reakci! No tak to je dobré, ani jsem si nevšiml, že lze řadit kategorie ve WooCommerce přímo :-) Stačí navštívit menu Produkty – Kategorie a jednotlivé položky prostě uspořádat tak, jak je potřeba…

    WPML funguje na jednotlivých doménách perfektně, jen je třeba vše správně nastavit. Ale eshop s různými měnami jsem s ním ještě nezkoušel :-)

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti