Woocommerce – reseni variaci

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Woocommerce – reseni variaci

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  tomat a poslední změna je stará 10 let, 1 měsíc.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #6772

    tomat
    Participant

    Ahoj, nenapadlo by Vas nekoho jak vyresit vyber produkty s vicero variacemi. Me uz nic nenapada.

    Priklad:

    Prodej kancelarskych zidli.

    Pri vyberu zidle si zakaznik zvoli typ latky, kterym bude zidle pokryta. Problem je v tom ze je moznost vybrat si z 5cenovych kategorii. Pokud vytvorim kategorie se vsemi dostupnymi latkamy ve skupinach dle ceny, pri vyberu produkty si potom musi zakaznik prakticky vybrat z kazde kategorie jednu latku, nevim jak docilit toho aby si vybral jen z kategorie napr. 3cenove a ostatni by nebyli vyzadovany….

    Tedy aby vztah mezi kategoriemi byl prvni nebo druha nebo treti, ted je to prvni a druha a treti, asi to vyzniva dost zmatene…

    Typicky priklad zde

    Kdyz si date zalozku vzorniky.

    Potrebuji aby si zakaznik vybral jen jednu z latek. Kdyz vzornik dohraju podle kategorii tak me to nuti vybrat si z kazde kategorie jednu z latek.

    Nasel jsem pro woocommerci plugin gravity form, podle nehoz by to mozna i slo, ale rozpocet pro eshop neni tak velky. Krome pluginu gravity form od woo je nutne jeste zakopit hlavni plugin a plugin od woo uz je jen nadstavba pro woocommerci, jestli jsem to dobre pochopil.

    Vzornik zobrazuji pomoci Variation Swatches and Photos.

    Zrejme se gravity forms nebo nejakemu drazsimu reseni nevyhnu..

    #18110

    tomat
    Participant

    omlouvam se za duplicitu prosim o smaznuti jednoho z topicu

    #18111

    admin
    Keymaster
    Web

    Takže jde vlastně o nějaké skupiny variací? Nejsem si zcela jist, zda jsem to celé pochopil, u toho odkazovaného příkladu je možné vybrat ze všech dostupných vzorníků látek, takže bude každá barva speciální položkou variace pro “Barvu”? Jenom tam mají jednotlivé barvy (vzorníky) rozdělené podle skupin (např. PHOENIX, atd)…

    Pro kombinaci s Gravity Forms máte na mysli plugin Gravity Forms Add-ons?

    #18112

    tomat
    Participant

    ano jde o gravity forms add-ons, uz jsem vyzjistil ze zakoupit je nutne oba, plugin od woo je jen nadstavba upravena pro woocommerci.

    doted jsem nad temy variacemy premyslel, slo by o skupiny jak pisete – a je to kvuli vypoctu ceny, kazda z peti ma jinou cenu, nakonec to provedu asi jinak, snad to nebude moc kostrbate ale pro zacatek aspon funkcni,

    zidly proste pro kazdou kategorii vytvorim zvlast…

    #18113

    tomat
    Participant

    Zdravim tak jsem vytvoril demonstrativni produkt podivejte zde

    Potrebuji aby se vybralo jen bud latka Phoenix nebo prava kuze, v teto situaci je nutno vybrat od kazdeho jeden, nevim si rady..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti