Woocommerce – hromadná změna kategorie u produktů

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Woocommerce – hromadná změna kategorie u produktů

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  TheAzer a poslední změna je stará 7 let.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #31827

    TheAzer
    Participant

    Zdravím, máme na webu zhruba 500 produktů. Všechny máme rozděleny do třech kategorií. To znamená, že jedna je hlavní, druhá subkategorie je konkrétnější a ta třetí specifikuje produkt.

    U všech produktů tedy máme zaškrtnuty všechny tři kategorie (Kytary -> Klasické kytary -> Velikost 4/4).

    Nyní jsme narazili na problém s pluginem, který generuje XML feed. Tento plugin potřebuje pro správnou funkčnost zaškrtnout pouze tu poslední třetí podkategorii, protože se pak už produkt sám zařadí do nadkategorie.

    Já nyní hledám způsob, jak by se dalo u všech produktů najednou “odškrtnout” předchozí dvě kategorie a nechat pouze tu poslední.

    Poradíte mi nějakým způsobem, jak by se toho dalo docílit?

    Díky :)

    #31829

    admin
    Keymaster
    Web

    Obávám se, že to bude těžké :-( Jediné co mě napadá jsou hromadné úpravy, ale nevím, jak to bude fungovat. V menu Produkty si můžete vyfiltrovat nějakou kategorii (např. Klasické kytary), označit všechny produkty a v rozevíracím menu “Hromadné úpravy” zvolit “Upravit” a následně kliknout na “Použít”. Potom můžete pro všechny produkty nastavit (a možná i odebrat nějakou kategorii), nezkoušel jsem. Budete to muset ale provést pro každou kategorii samostatně.

    Téma navazuje konkrétně na tento problém, ještě bych si před hromadnými změnami raději zkontroloval, zda se tím na webu něco nezmění, možná jste měli nějaký důvod, proč jste tam zařazovali všechny kategorie? Plugin České služby bych asi mohl upravit, aby kontroloval i hierarchické nastavení kategorií, ale obecně je podle mě lepší mít u každého produktu pouze jednu kategorii…

    #31831

    TheAzer
    Participant

    Dobře, fajn :) Díky :)

    #31847

    admin
    Keymaster
    Web

    Dejte vědět, zda hromadné úpravy pro tyto případy fungují, docela by mě to zajímalo :-) Kdyby to nešlo, tak napište, doplním to přímo do pluginu…

    #31887

    TheAzer
    Participant

    Hromadné úpravy bohužel nefungují. Změny se tedy musí provést u každého produktu jednotlivě. :(

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti