WOOCOMERCE A LIGHTBOX u hlavního obrázku

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) WOOCOMERCE A LIGHTBOX u hlavního obrázku

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 7 let, 3 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #30308

    jirik0201
    Participant

    Zdravím,

    mám normálně plugin woocommerce 2.6.11 a v něm vložený produkt s obrázkem produktu a obrázky v galerii produktu. Ve woocommerce mám staveno zahrnout lightbox od WooCommerce (Obrázky v galerii produktů se otevřou v lightbox okně). A obrázky v galerii se opravdu otevřou v lightboxu, já ale potřebuji, aby se v lightboxu otevřel i obrázek produktu (hlavní obrázek).

    Zkoušel jsem nainstaloval pluginy jako woocommerce lightbox a simple lightbox (light pro obrázky v článku) a nic. Zkoušel jsem hledat také ve fórech a odpověď jsem nenašel. Mám Worrdpress 4.7 a šablonu Shop Isle.

    Prosím o rady jak lightbox u hlavního produktu rozjet. Děkuji.

    #30309

    admin
    Keymaster
    Web

    Zkusil jsem zapnout Javascriptový efekt v menu WooCommerce – Nastavení – Produky – Vzhled – Galerie obrázků produktu – zaškrtnout “Aktivovat lightbox pro obrázky produktu”. Nyní se mi pro galerii produktu i obrázek produktu bez problémů načítá Javascriptový efekt prettyPhoto (verze 3.1.6, klon klasického Lightboxu, součást WooCommerce).

    Zkusil jsem i zmiňovanou šablonu Shop Isle a také je vše v pořádku? Možná zkuste deaktivovat všechny ostatní pluginy, zda tam není nějaký konflikt. Je možné to někde vidět?

    #30322

    jirik0201
    Participant

    Ano, máte pravdu, bylo to pluginem WooCommerce – Embed Videos To Product Image Gallery. Deaktivoval jsem ho a už to jede. Díky. Teď ale nevím jak dám video do obrázků.

    #30328

    admin
    Keymaster
    Web

    Pravda, plugin WooCommerce – Embed Videos To Product Image Gallery už nebyl moc dlouho aktualizovaný a hodnocení také nevypadá nejlépe (zmiňovaný problém už byl také nahlášen). Nestačí vložit video do obsahu nebo popisu produktu? Nebo chcete mít video mezi obrázky galerie? Jiný plugin jsem zatím nenašel, v případě zájmu by to šlo asi opravit, možná to nebude nic složitého…

    #30343

    jirik0201
    Participant

    podle toho jak moc složitého na opravu by to bylo. já třeba ani u produktu políčko na vklad youtube videa nevidím.

    #30388

    admin
    Keymaster
    Web

    @jirik0201: Musel bych se na to trochu blíže podívat, pokud budete mít zájem, tak prosím pošlete přístupy k webu, kde ten plugin můžeme na chvíli aktivovat a podívat se, v čem je přesně problém. Možná to lze opravit za chvilku, možná by bylo potřeba se tomu věnovat i několik hodin, těžko říci, upřesním to až se na to podívám.

    Do popisu (vizuální editor) se Youtube video vkládá jen jako samostatná URL adresa a pak odkliknete Enter pro nový řádek. Adresa se automaticky nahradí za embedované video…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti