Widgety – loga vedle sebe

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #22562

    amigator
    Participant

    Dobrý den.
    Na své stránce používám v levém postranním panelu loga partnerů a jsou pod sebou, což je v pořádku, ale do zápatí widgetů bych potřeboval dát také nějaké loga, ale aby se mi zobrazovali vedle sebe. Standardně se ukazují také pod sebou, což je na nic, to vypadá strašně.

    Děkuji

    #22568

    admin
    Keymaster
    Web

    Jakým způsobem (widgetem) loga partnerů zobrazujete? Pro každé logo používáte jednoduchý textový widget? Jakou používáte šablonu? Je možné to někde vidět online?

    Bude potřeba zobrazování patrně nastylovat, případně upravit HTML značky pro jejich zobrazování v zápatí, tedy parametry funkce register_sidebar().

    #22575

    amigator
    Participant

    Ano, textový Widget, kde mám příkazy na prolinkované loga

    http://www.proboxing.cz/

    #22597

    admin
    Keymaster
    Web

    Podle webu používáte šablonu Twenty Fourteen, patrně s nějakými vlastními úpravami. Zkusil jsem přidat dva textové widgety do levého sloupce a zobrazovaly se pod sebou. Když jsem stejné widgety přidal od zápatí, tak se správně zobrazovaly vedle sebe. Patrně bude tedy problém s nějakými vlastními úpravami šablony? Zkuste to schválně s čistou a neupravovanou verzí šablony. Můžete to na web nasadit, abychom tam mohli přímo vidět, co se zobrazuje špatně?

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti