Web se nezobrazuje

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 5 let, 3 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #36586

    fzemek
    Participant

    Dobrý den, potřeboval bych pomoct s tím, že na FTP jsou nahrány všechny soubory včetně obrázků, ale na webu se nic nezobrazuje, pouze “holá” šablona. Obsah ani obrázky se nezobrazují. U Wedosu mi řekli, že v databázi soubory mám a že se mám obrátit na podporu WordPressu. Děkuji vám za rady.

    #36588

    admin
    Keymaster
    Web

    Takže jste web odněkud přenášel na nový hosting? Na FTP byste se totiž jinak neměl nikdy dostat :-) Patrně jste to nahrál na špatné místo nebo se tam něco pokazilo, těžko říci bez konkrétní znalosti webu…

    #36589

    fzemek
    Participant

    Web jsem nepřenášel, ale nechal jsem si zaslat zálohu od wedosu, protože jsem zapomněl zaplatit webhosting a svojí zálohu jsem neměl. Poté jsem tedy musel vytvořit nový webhosting, ale zálohu na ftp nahrávali oni, tudíž předpokládám, že je nahrána správně. Jedná se o web filipzemek.com Nevím co s tím, asi by bylo lepší se s někým spojit přes rychlejší soc. síť.

    #36593

    admin
    Keymaster
    Web

    Pokud je na FTP vše správně nahrané, tak ještě zkontrolujte, zda soubor wp-config.php odkazuje na databázi, která tam byla přenesena z původního webu (vypadá to, že máte spíše vytvořenou novou databázi).

    Pokud chcete pomoci v rámci placené zakázky, tak se prosím ozvěte.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti