W3 total cache

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  wonderichter a poslední změna je stará 4 roky, 10 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #37592

    wonderichter
    Participant

    Dobrý den, obracím se s prosbou o pomoc.
    Na ads.google.com se snažíminzerovat pomocí kampaní, avšak mám velmi nízké hodnocení “vstupní stránky”. Dozvěděl jsem se, že to může být i pomalým načítáním webu. Nainstaloval jsem tedy W3 total cache s očekáváním zrychlení loadingu.
    Dle PageSpeed Insights (od googlu) se načítání na PC zrychlilo (skóre 97), na mobilu pak nic moc (skóre 79) – viz https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/?hl=cs&url=http%3A%2F%2Fhypo-web.cz%2Fhypotecni-kalkulacka%2F&tab=mobile
    Co mě však trápí, přestaly fungovat některé doplňky webu, např. na https://hypo-web.cz/o-nas/ přestal ve spodní části webu fungovat slider s logy bank a o něco níže i slider s hodnocením stávajících klientů – slidery se nepohybují a působí divně.
    Dále pak na stránce https://hypo-web.cz/hodnoceni/ používám plugin “site reviews” a pod nadpisem “vložit hodnocení” zmizela možnost naklikat určitý počet hvězdiček dle spokojenosti klienta.
    Chyby přisuzuji funkci “minify” od W3 total cache, kokrétně minifikaci JS. Dá se s tímto něco provést, ideálně tak, aby toto fungovalo a zároveň bylo načitání webu co nejrychlejší? :-(

    #37594

    Jakub
    Participant
    Web

    Co jsem se rychle koukal, tak to hodnocení bude spíše vztahováno k relevanci stránky apod., tedy za předpokladu, že se web nenačítá 10s.

    Pokud tušíte, co působí problém, pak cachovat např. bez minifikace. To skóre je dobré. Doporučil bych především měřit i jinými nástroji (GTMetrix, Pingdom, WebPageSpeed), protože PageSpeed dnes není úplně vypovídající. Např. při nasazení externích skriptů je skoro nemožné získat dobré skóre a ovlivnit parametry jejich načítání.

    #37595

    wonderichter
    Participant

    Web se načítal cca 5s, nyní je to na PC cca 1s a na mob. asi 2,5s.

    Co jsem dohledával k relevanci stránky, jde o to, aby se na stránce vyskytovalo párkrát hledané klíčové slovo a aby tam bylo to, co návštěvník očekává.

    Vzhledem k tomu, že inzeruji na “hypoteční kalkulačka”, toto slovo je na stránce použito několikrát i v nadpisu, a na stránce je formulář na výpočet hypotéky, nevím kde by mohl být problém, hádal jsem loading webu.

    Klíčové slovo: hypoteční kalkulačka
    Reklamní text: Hypoteční Kalkulačka | Úrok od 2,44% | Srovnání za 30 sekund
    ‪www.hypo-web.cz/kalkulacka‬
    Hypoteční Kalkulačka. Rychlý přehled za 30 sekund. Papírovaní vyřídíme za Vás! Získejte navíc odhad i vklad na katastru ZDARMA! Přehled o postupu vyřízení.
    cílová stránka: https://hypo-web.cz/hypotecni-kalkulacka/

    Vše by mělo být OK :-/

    #37596

    wonderichter
    Participant

    Bez minifikace jsem se s rychlostí dostal cca na 2-3s :-(

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti