vypnutí češtiny v nextgen gallery

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) vypnutí češtiny v nextgen gallery

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  kopernik a poslední změna je stará 7 let, 6 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #29073

    kopernik
    Participant

    dobrý den, mám český wp, ale budu mít anglické stránky. Jak vypnu/přepíšu v nextgen gallery všechna česká slova (předchozí, další, stránka….) díky mocx za info

    #29078

    Azifaral
    Participant
    Web

    No ony tam anglicky jsou, tu Nextgen Gallery programují v angličtině :) jenom tím, že používáte WordPress CZ, tak on si sáhne na CZ texty v tom NG. Takže máte 3 možnosti.

    1. Buď si ten WordPress přepnete celý do angličtiny, tzn. že v Nastavení – Obecné si zvolíte Jazykovou verzi English a pak se vám vše bude zobrazovat v angličtině. Toto má ale nevýhodu, že máte i administraci v angličtine, nicméně pokud vám toto nevadí tak je to nejjednodušší a nejrychlejší řešení.

    2. Smažete jenom CZ jazykové soubory u Nextgen Gallery, ale to obecně neřeší problém, protože podobný problém budete muset řešit u všech pluginů a šablon co mají překlad do češtiny. A navíc po každém update se vám tam ta čeština vrátí.

    3. Použijete plugin WP Native Dashboard, který umí to, že vám web venku přepne do jazyka který si zvolíte (používám na našich webech na slovensčtinu a angličtinu) a administrace zůstane v defaultním nastaveném jazyku. Bohužel ten plugin už je nějaký pátek neaktualizovaný, ale z vlastní zkušenosti vím, že 100% funkční.

    Jiné řešení není, tedy aspoň o něm nevím a to jsem velmi intenzivně pátral a i jsme to tady už probírali. Pokud něco najdete tak by to bylo super.

    #29079

    kopernik
    Participant

    použil jsem řešení no.1 děkuju za velkou pomoc!!!

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti