vymazat obrázky v záhlaví

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 12 let.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1510

    fantini
    Participant

    Dobrý den, mám šablonu Twenty eleven, neaktualizovanou.Potřebuju vymazat již nahrané staré obrázky v záhlaví,aby se tam náhodně mohly střídat nové,které nahraju. Bohužel nejdou vymazat.Jde to nějak?Dík předem.

    #10997

    neteyescz
    Participant

    Dobrý den,

    Ano. Stačí přehrát obrázky v cestě /wp-content/themes/TwentyEleven/images/headers těmi svými. Uvědomte si, že při každé aktualizaci je budete muset přehrát znovu.

    #10998

    admin
    Keymaster
    Web

    Nejdříve bych doporučil výchozí šablonu Twenty Eleven aktualizovat na nejnovější verzi a pro případné úpravy vytvořit odvozenou šablonu (Child Theme). Aby fungoval výše zmíněný postup, tak byste musel přehrát obrázky, ale zachovat také stejné názvy.

    Mnohem lepší řešení je původní obrázky ze záhlaví odstranit pomocí jednoduché funkce, kterou vložíte do svého malého pluginu nebo souboru functions.php v adresáři šablony.

    <?php
    function remove_default_headers() {
    unregister_default_headers( array( 'wheel', 'shore', 'trolley', 'pine-cone', 'chessboard', 'lanterns', 'willow', 'hanoi' ) );
    }
    add_action( 'after_setup_theme', 'remove_default_headers', 11 );
    ?>

    Nemusíte tak nikde nic mazat a přehrávat a nové obrázky do záhlaví jednoduše nahrajete pomocí nástroje, který je k tomu určen, a to přímo do knihovny médií.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti