Vlastný kod do wordpressu

Štítky: , ,

Zvolené téma obsahuje celkem 9 odpovědí. Do diskuze (4 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  mirekk a poslední změna je stará 5 let, 1 měsíc.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (z celkem 10)
  • Autor
    Příspěvky
  • #36970

    Filip29
    Participant

    Zdravím , som pomerne amatér ale potrebujem pomoc . Chcel by som do svojej stránky ktorú mam vytvorenú pomocou wordpressu vložiť vlastný html kod , prípadne nejake css prepojenie ale neviem ako na to . Chcel by som poprosiť či by si niekto nenašiel čas aby mi to vysvetlil pripádne mi aj pomohol s tvorbou kodu….Vopred dobrej duši Dakujem . Snad som to napisal zrozumitelne :)

    #36972

    flashrad
    Participant

    Vlastní html kód lze vložit přímo do stránky či příspěvku…u klasického editoru na záložce html, u gettenbergu tam je tuším blok html. Vlastní css lze buď vkládat pomocí odvozené šablony nebo pokud to vaše šablona umožňuje do místa, které je většinou dostupné v přizpůsobení šablony…Je to ale samozřejmě závislé, co a jaké styly chcete vkládat.

    #36978

    admin
    Keymaster
    Web

    Přesně tak, @flashrad to popsal perfektně. Možná by pomohlo, kdybyste nám napsal, co vlastně přesně chcete změnit?

    #36981

    Filip29
    Participant

    1. Ked idem do Vzhlad a Editor tak neviem najst zlozku html ale ponukne mi to niečo ako vstavany CSS editor to ma hodi na moju stranku a nalavo mi vybehne ako keby kodova lišta kde sa dá písat html kod len neviem ako si zvoliť čo chcem pomocou neho meniť.

    2.Ide o to že proste potrebujem pomocou vlastneho hmtl kodu zmeniť teraz dolnu lištu mojej stranky potrebujem proste napisať kod do wordpressu aby sa ta lišta zmenila z tej ktoru mam teraz vdaka téme ktoru som si zvolil na moju vlastnu.

    pomohli by nejake screenshoty alebo niečo také ?

    #36982

    flashrad
    Participant

    Pochopil jsem tedy, že chcete změnit vzhled nějakého prvku na stránce (např. zapati)? Bude asi lepší konkrétně napsat co i s obrázky. …

    #36983

    Filip29
    Participant

    Ano správne chcel by som zmeniť patičku svojej stránky momentálne

    Poslal som obrázok aj , chcel by som zmeniť tu dolnu patičku kde mám teraz tie widgety a to pod nimi ale musím to spraviť pomocou vlastného kodu

    Attachments:
    #36985

    flashrad
    Participant

    A co by jste tam chtěl změnit? Odkaz na stránku by asi byl lepší :-)

    #36986

    Filip29
    Participant

    No to bude asi problém moja stránka ešte nie je na žiadnom hostingu mám ju lokálne na PC toto je zadanie do školy ktoré potrebujem spraviť…dostať do tej paticky napríklad aj nejaký text (kľudne niečo ako citát alebo poucku) len aby bolo vidno že som ho tam dal ja .

    #36987

    flashrad
    Participant

    Wp-content/themes/vase-sablona/footer.php
    V tomto souboru se vykresluje paticka. Cokoliv tam přidáte,bude v paticce na webu.

    #37005

    mirekk
    Participant
    Web

    A proč to chcete řešit složitě, když vaše šablona to umožňuje jednoduše? Je na to připravená. Jděte do menu Vzhled / Widgety a do záložky Footer si natahejte widgety, které potřebujete.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (z celkem 10)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti