viditelnost webu

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (4 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  MiraJenik a poslední změna je stará 5 let, 3 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #34114

    klima
    Participant
    Web

    Dobrý den
    před 6 týdny jsem spustil web mojewebka.cz – hosting u Wedosu.
    Ten web nelze najít žádným vyhledávačem – jsem “neviditelný”
    Po zadání názvu webu se objevují odkazy na všechny možné weby, které mají zcela jiný název, ale odkaz na “mojewebka” nenabídne žádný vyhledávač.
    Stránky i příspěvky mám všechny veřejné. Vyhledávače reagují na vyhledávání až poté, co zadám výraz “mojewebka.cz”, nabídnou sice to samé, co v předchozím případě, ale aspoň se zeptají “nehledáte mojewebka.cz?” a po kliknutí na tento nabídkový odkaz zobrazí můj web.
    Vyhledávače nenajdou a ani nenabídnou příspěvky podle názvu (např. Maškary 2017 – nic nenalezeno…)
    Na mojewebka.cz mám celkem minimální návštěvnost, je možné, že to je důvodem, proč mě vyhledávače ignorují a nebo mám někde něco špatně nastaveno?
    Při spouštění webu jsem nastavoval celkem pečlivě a myslím, že mám vše správně.

    #34115

    klima
    Participant
    Web

    přiložil jsem printscreeny

    #34122

    Azifaral
    Participant
    Web

    Dobrý den,
    na toto téma už jsem toho tady napsal spousty, takže stačí se mrknout na tento odkaz a z něj se dostanete na další a další odkazy, kde máte vše dopodrobna popsáno. A jen tak na okraj, píšete “vyhledávače”, ale screeny jsou pouze se Seznam.cz. A přitom na Google site:mojewebka.cz stránky zaindexované jsou. Takže pročíst uvedené odkazy a odkazy vedoucí z těchto odkazů :D a mělo by vám být vše jasno.

    #34128

    mirekk
    Participant
    Web

    Na tom webu jsou příspěvky opravdu Příspěvky, anebo Stránky?

    Edit: koukám, že Goggle na dotaz moje webka najde 2 odkazy – viz screen. Do Seznamu doporučuji web zaregistrovat. Je na to na vyhledávači formulář (nemám čas ho hledat)

    Attachments:
    #34131

    klima
    Participant
    Web

    Děkuju za reakce.
    použil jsem.
    Já mezitím do svého WP nainstaloval plugin All in One SEO Pack a něco tam nastavil, takže jste možná viděli už i výsledky mého snažení, případně by se měly co nejdříve projevit.

    Pro Mirka: Stránky jsou: Úvodní stránka (statická), Nejnovější příspěvky a Vyždímáno-Pověsit, Napište…
    Co se nikam nehodilo je rubrika.
    Příspěvky mám přiřazené k rubrikám (O společenském dění v Arnoštovicích, Neu(o)věřitelné, Zprávy z kosmu, Fotky&Obrázky, co se nikam nehodilo…) a jelikož tam toho tak moc není, tak mám zatím přehled…

    #36735

    MiraJenik
    Participant

    Dobrý den, jestli máte problémy s návštěvností a tím, že jste pro vyhledávače neviditelný, tak doporučuji si najít ve Vašem okolí někoho kdo rozumí SEO, ať už jde o freelancera nebo nějakou agenturu. Také jsem potýkal s problémem malé návštěvnosti, tak jsem požádal jednu pražskou společnost specializující se na optimalizace a výsledky se brzo dostavily. Pomohli mi například hodně s analýzou klíčových slov nebo s analýzou konkurence.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti