Více schvalovatelů komentářů

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Více schvalovatelů komentářů

Zvolené téma obsahuje celkem 7 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 12 let, 4 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (z celkem 8)
  • Autor
    Příspěvky
  • #843

    mitch
    Participant

    Zdravím,
    mám dotaz. Mám uživatele admin a šéfredaktor. A chtěl bych když někdo přidá komentář tak adminovi přijde emailem žádost o potvrzení. A já bych potřeboval aby např. ten email přišel adminovi a třeba všem šéfredaktorům???

    Jak toho docílit? Předěm díky za rady

    Martin

    #7738

    admin
    Keymaster
    Web

    Zajímavý dotaz, jen na úvod ještě trochu ujasnění. Když někdo přidá nový komentář k nějakému příspěvku, tak emailové upozornění o novém komentáři nepřijde adminovi, ale autorovi článku. Teoreticky je admin ve WordPressu pro základní technické věci (správa webu) a nějaké komentáře ho vůbec nemusí zajímat…

    Jediný plugin, který jsem našel a umožňuje libovolně zaškrtnutím zvolit, komu chcete emailové notifikace ještě posílat, je cbnet Multi Author Comment Notification. Každopádně vypadá dobře a měl by bez problémů fungovat.

    Jinak si asi budete muset napsat vlastní drobný plugin s využitím WordPress API, v tomto případě akcí (actions) comment_post a případně funkce wp transition comment status(), kterou lze využít třeba i na notifikace při změně stavu komentáře (schválen, označen jako spam, atd).

    #7739

    mitch
    Participant

    No je to tak že na email který jsem zadal při instalaci wordpressu mi chodí upozornění na schválení komentáře. A já potřebuju aby majitel webu který je jako šéfredaktor aby o tom také dostával echo… :c)))

    Mrknu na ten plugin

    Zatim dik moc

    #7740

    mitch
    Participant

    Tak plugin sice funguje ale tak napůl. Jak je tam zaškrtávací seznam existujích uživatelů tak tam když si vyberu tak to nepřijde jen na email uvedený při registraci wordpressu, ale když ten email ručně zadám do toho řádku pod tím tak to funguje…

    Ještě jsem si ten email počeštil ať ho to nevyleká a moc děkuji za pomoc :c)))

    #7741

    admin
    Keymaster
    Web

    Tak ještě na doplnění (sám jsem to dříve nevěděl):

    1) Když někdo přidá nový komentář k nějakému příspěvku, tak emailové upozornění o novém komentáři nepřijde vůbec administrátorovi, ale rovnou autorovi článku.

    2) Ale když musí být ten nový komentář nejdříve schválen (podle nastavení komentářů jde např. o první komentář nějakého uživatele), tak přijde emailové upozornění o novém komentáři ke schválení administrátorovi a nikoli autorovi článku. Zde pak existuje např. plugin Comment Moderation E-mail to Post Author, který právě umožňuje posílat tato upozornění na moderování komentářů rovnou autorovi příspěvku.

    Zajímavý drobný detail :-) Pokud je na webu pouze jeden autor (= admin), tak je to víceméně jedno, ale pokud máte autorů více, tak už začíná být přesné fungování trochu nejasné…

    #7742

    mt78
    Participant
    Web

    Mně by se zas hodilo zasílání notifikací i když není komentář třeba schvalovat. Nyní přichází notifikace jen když je třeba moderace.

    #7743

    mt78
    Participant
    Web

    V nastavení notifikací, je položka Anyone posts a comment. V http://codex.wordpress.org/Settings_Discussion_Screen se píše: Anyone posts a comment – Check this box so that every single comment posted will generate an email to the author of that post. Be warned that if your posts receive a large number of comments, post authors may find a very full email Inbox. If you wish to micromanage comments, then by all means, activate this setting by checking the box.

    Já to zkoušel na více instaloavaných webech a motifikace mně prostě nechodí. Pouze, když je zaškrtnuto A comment is held for moderation. Nevíte prosím zdali je to standard, nebo jak to mám chápat?

    #7744

    admin
    Keymaster
    Web

    Jste také autorem článků, ke kterým by měly chodit notifikace o nových komentářích? Respektive je u autora těchto článků zadán email, kde očekáváte tyto notifikace? Pokud chodí alespoň upozornění na moderování komentářů, tak by asi neměl být problém s hostingem či PHP, ale raději se přece jen zeptám… Jsou tyto weby, kde nefungují notifikace o nových komentářích, provozovány na jednom (totožném) hostingu? Podivné chování by také teoreticky mohl způsobovat i nějaký plugin. Zkoušel jste to an nějaké čisté (testovací) instalaci WordPressu?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (z celkem 8)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti