Vaše fórum

Štítky: , ,

Zvolené téma obsahuje celkem 7 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  massar11 a poslední změna je stará 9 let, 2 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (z celkem 8)
  • Autor
    Příspěvky
  • #22050

    massar11
    Participant

    Zdravím Vás, mám dotaz, ale tenhle je přímo na Vás. Líbí se mi vaše fórum jak ho máte udělaný, nemohl by jste mi prosím nějak pomoct? Fórum bbPress mám nainstalované, ale nejde mi propojit se stránkou.Chtěl bych to jak to máte Vy, nahoře v menu FÓRUM PODPORY
    NEJNOVĚJŠÍ TÉMATA
    VYTVOŘIT NOVÉ TÉMATA
    nevím jak udělat toto stromořadí nebo jak bych to nazval a aby v té stránce bylo fórum a na ostatních ne, jde mi dát jen jako widget a to nechci, jestli mi rozumíte.A kdyby se Vám ještě chtělo, ale není to priorita, tak jak jste udělal tu tabulku,báner, nevím jak to nazvat, jak máte na přihlášení do fóra. Vše sem vyznačil červeně na obrázku v příloze.Já ji mám, jako na druhém obrázku v příloze. Kdyžtak předem děkuji za jakékoliv nasměrování. S pozdravem

    #22051

    massar11
    Participant

    ještě zkouším ten obrázek odeslat,koukám že se neodeslal.

    #22057

    admin
    Keymaster
    Web

    Obrázky se v pořádku nahrály, díky!

    Je to vcelku jednoduché, používám klasické stránky a zkrácené zápisy (shortcode) pro bbPress.

    Příklady použití:

    “Fórum podpory” je stránka, které obsahuje zkrácený zápis [bbp-forum-index].

    “Nejnovější témata” je také stránka (podstránka pro “Fórum podpory) a obsahuje zase zkrácený zápis [bbp-topic-index].

    “Vytvořit nové téma” je opět podřazená stránka pro “Fórum podpory” a obsahuje zkrácený zápis [bbp-topic-form].

    A nakonec mám ještě stránku “Zatím bez odpovědi“, kde jsou všechny dotazy, na které zatím nikdo neodpověděl. Není sice uvedena v horním navigačním menu, ale také je to podstránka pro stránku “Fórum podpory” a obsahuje zkrácený zápis [bbp-single-view id="no-replies"].

    Možností je ale mnoho, můžete to různě kombinovat… Můžete také využívat automatické standardní odkazy, které vyplývají z toho, že jsou fóra, témata a odpovědi de facto vlastní typy obsahu a automaticky fungují i jejich archivy (výpisy).

    Přihlašovací formulář do fóra je pouze jednoduchý (a nijak neupravovaný) widget “(bbPress) Login Widget”.

    #22068

    massar11
    Participant

    Děkuji, jenomže víte co, já, zas tak dobrý nejsem :-) Mě jak to někdo nenapíše detailně, tak tápu.Nejlepší je video nebo obrázky, tam je to pro mě, pro blbý :-) ale i přesto děkuji za snahu, budu muset více trénovat s wordpressem ;-) snad na to nějak přijdu časem a pochopím Vás.

    #22074

    admin
    Keymaster
    Web

    To zvládneme, napište prosím, čemu konkrétně nerozumíte? Zkuste vytvořit novou stránku (menu Stránky) a do hlavního pole editoru (kam obvykle píšete samotný text stránky) vložte [bbp-forum-index]. Stránku publikujte a přidejte do navigačního menu (Vzhled – Menu). Na této stránce by se pak mělo objevit základní fórum.

    #22084

    massar11
    Participant

    No fórum mám v menu.Základní stránku si dovedu udělat,ale nejde mi ta podstránka nebo jak to nazvat. Aby se udělalo to stromořadí co máte Vy. A čeština asi pro fórum zatím náhodou není, že? Zatím to mám takto. Posílám screen.

    #22085

    massar11
    Participant

    sem zapomněl upravit velikost obrázku :-)

    Attachments:
    #22087

    massar11
    Participant

    Tak už se mi to povedlo, ale musel sem se v tom chvilku šťourat :-) i přesto díky moc za snahu a vytrvalost ;-) ještě k tomu překladu do češtiny, je nějaký prosím?A jak funguje VYHLEDÁVÁNÍ NA FÓRU? když zadám už nějaké klíčové slovo, co jsem uměle vložil jako test do fóra, tak mi to nic nenajde :-/ jestli mi rozumíte? Předem děkuji za nějakou odpověď

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (z celkem 8)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti