V některých příspěvcích se zobrazují komentáře, ale v některých ne. Jakto?

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem V některých příspěvcích se zobrazují komentáře, ale v některých ne. Jakto?

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let, 1 měsíc.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #21971

    tomas633
    Participant

    Zdravím vás,
    chtěl bych se optat na jednu věc, a ta zní, že v některých mých příspěvcích se zobrazují komentáře, což já chci. Bohužel v nějakých ne. Zkoušel jsem hledat, jestli něco nechybí v hlavičce, nějaký odkaz, který se nenačítá, nevadilo by mi, kdyby ten kód tam byl dvakrát, bohužel ho nemůžu najít. Nebo nevím, jestli nebude chyba v nějaké funkci. Zde jsou odkazy:
    s komentářem u příspěvku – http://dezavi.cz/skoda-superb-2015-podivejte-se-jak-bude-vypadat/, bez komentáře pod příspěvkem – http://dezavi.cz/luxusni-opustena-auta-v-dubaji-proc-je-jejich-majitele-opustili-vice-zde/. Opakuji, že ty komentáře tam potřebuji. Proto předem děkuji, když budete schopni na toto téma odpověď. Na závěr, komentáře jsou všude povolené.

    #21973

    sjiamnocna
    Participant
    Web

    Zkontrolujte, zda jsou komentáře povoleny u jednotlivých příspěvků, viz. můj web:
    http://wp-help.cz/2015/02/jak-povolit-komentare-u-prispevku-a-stranek/

    #21986

    tomas633
    Participant

    Děkuji mockrát, ačkoliv jsem myslel, že je mám povolené, nebylo tomu tak, někde se stala chybička. :)

    #21989

    admin
    Keymaster
    Web

    sjiamnocna: Díky za rychlou reakci!

    tomas633: Nastavení komentářů je ve WordPressu bohužel trochu matoucí. Ukládá se totiž samostatně u každého příspěvku (či stránky), takže pokud máte v hlavním nastavení komentáře povolené, tak budou povolené také u všech příspěvků, které budou nově (!) publikovány. Pokud jste je měl ale dříve zakázané, tak je to u dřívějších příspěvků uloženo a zůstanou tam stále zakázané, i když je máte v hlavním nastavení povolené. Podobné problémy jsme tu už několikrát řešili (např. 1, 2 a 3).

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti