URL odkaz pro nahrany soubor v WP Media

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem URL odkaz pro nahrany soubor v WP Media

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Lemur a poslední změna je stará 7 let, 11 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #27528

    Lemur
    Participant

    Ahojte, da ve WP zmenit zpusob vytvareni URL adres k nahranym souborum? Kdyz nahravam PDF.soubor do slozky Media, vytvori se mu automaticky URL ve forme: http://lenkaurban.cz/wp-content/uploads/2016/05/blabla.pdf. Jedna se mi o retezec /wp-content/uploads/2016/05/. Pokud totiz nahrany eBook upravim v jinem mesici, tak odkaz, ktery jsem poslala lidem v emailu v predchozim mesici uz nebude funkcni…
    Idealni by bylo, kdyby byl URL odkaz univerzalni, abych jej mohla v case upravovat a link by fungoval i drivejsim objednavkam. Nevite, jak by to slo? Diky

    #27530

    admin
    Keymaster
    Web

    Pokud soubor nahrajete k nějakému příspěvku či stránce (nikoli samostatně do Knihovny médií), tak zůstane adresa nového souboru stejná, protože se datum určuje podle přiřazeného příspěvku (či stránky) a nikoli data nahrání souboru.

    Pro tyto případy je ale asi nejvhodnější použít plugin Enable Media Replace, který umožní nahrané soubory snadno nahrazovat přímo v administraci (a adresa by měla zůstat stejná).

    #27531

    Lemur
    Participant

    Dekuji, vyzkousela jsem a funguje. Aspon ta prvni moznost ze dvou nabizenych plug-inem. :)

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti