Uprava url, uprava info u článku

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Šablony, CSS (zobrazení webu) Uprava url, uprava info u článku

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 7 let, 3 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #30658

    shockwave
    Participant

    Ahoj potřeboval bych poradit, vytvořil jsem si vice Stranek, udelal jsem z nich Menu a ted mi jde o to, že bych chtěl uvodní stránku mít ve tvaru mujweb.cz

    a ne takto

    mujweb.cz/2017/01/16/uvod

    Dalsi vec, jak vypnu u clanku zobrazení Administrator, datum a kategorie a jak tu vypnu zobrazení velkého nadpisu nad článkem?
    Děkuji za pomoc

    #30659

    shockwave
    Participant

    Tak bzch spise potreboval ted pomoci s timto:

    1. v záhlaví se mi pod názvem webu zobrazí vždy Home/Uvod nebo Home/Ruzne, jak se toho zbavit, je to jako Breadcrumbs, to Uvod, Ruzne jsou nazvy Stranek.

    2.Jak prosim vypnu u clanku zobrazení Administrator, datum a kategorie a jak tu vypnu zobrazení velkého nadpisu nad článkem?
    Děkuji za pomoc

    #30700

    admin
    Keymaster
    Web

    Je možné to někde vidět přímo na webu?

    URL adresa v podobě mujweb.cz/2017/01/16/uvod je určena pro příspěvky, které nemůžete nastavit jako úvodní stránku, aby mohly mít jednoduchou adresu mujweb.cz. Můžete si ale vytvořit stránku s název “Úvod”, kterou pak nastavíte jako úvodní stránku (v menu Nastavení – Zobrazování) a bude mít tedy adresu mujweb.cz.

    Jakou používáte šablonu? Podle toho bude třeba doporučit její případné úpravy, aby bylo možné odstranit zmiňované popisky, názvy a doplňující informace (autor a datum).

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti