Twenty ten – změna pozadí

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Čeština pro WordPress Twenty ten – změna pozadí

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  lesni.studanka a poslední změna je stará 10 let, 5 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #5094

    vasek.vavra
    Participant

    Dobrý den, prosím o radu, jak je možné změnit v základních šablonách WP (např. Twenty Ten, Eleven, Twelve) barvu pozadí standardní stránky (z bílé na jinou) a písmo (víceméně všechny úrovně písma např. z černé na šedou). Tuším, že mě asi navedete do Vzhled – Editor – Styly – Kaskádové styly… ale tam pak kde? Kterou část mám hledat? Jak změnit tu samotnou barvu, to vím, ale jak najít to místo…? Děkuju

    #16767

    lesni.studanka
    Participant

    Dobrý večer – já si zobrazuju stránku v google chromu a pravým tlačítkem dám zkontrolovat prvek- v pravé části té tabulky, co se objeví, bývá název souboru i řádka, ve který daný prvek je … spousta věcí se tak dá upravit, ale vše se mi zatím nedaří, pozadí celkové je myslím 33tý řádek + – v twenty eleven – upravovala jsem ho taky. Navíc pozadí se dá měnit i v nabídce ve wordpressu – vzhled – customize – barvy … dá se vybrat jakákoliv kliknutím do té barevné tabulky nebo napsáním názvu barvy v číslech a písmenkách.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti