Tagy šablony pro uveřejnění

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Tagy šablony pro uveřejnění

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (4 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  roboti006 a poslední změna je stará 11 let, 8 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1848

    roboti006
    Participant

    Ahojte. Když jsem udělal svou první šablonu pro WP (nic moc, ale úspěch je úspěch ;D ), chtěl jsem ji kromě své webové stránky, přidat i do adresáře šablon WordPressu. Nabalil jsem všechny funkční soubory Winrarem, a vybral k nahrávání… Okamžitě, když nahrávání skončilo, vyhodilo mi to, že tagy které jsem v souboru style.css nejsou povoleny. Myslel jsem, že je jedno jaké tagy tam dám, protože jsem neviděl žádný seznam povolených tagů. Nemáte někdo nějaký takový seznam funkčních tagů šablon?

    #12188

    Lukenzi
    Participant
    #12189

    neteyescz
    Participant

    Jedno to není, Lukenzi správně odkázal na seznam povolených tagů. Představte si, jak by to v repozitáři vypadalo, kdyby si každý vytvářel “své” tagy.

    #12190

    roboti006
    Participant

    To jo no, Byla by sranda hledat šablonu.

    Nemohl jsem nikde najít… Děkuju :)

    #12191

    admin
    Keymaster
    Web

    Pravidla pro přijímání šablon do oficiálního adresáře WordPressu jsou velmi přísná a ještě před nahráním je doporučuji pořádně prostudovat. A rozhodně také doporučuji použít plugin Theme-Check a hned uvidíte, zda byste základní standardy splnil… A doufám, že se podělíte o výsledky :-)

    #12192

    roboti006
    Participant

    Tak nedopadlo to tak zle, na to že jsem tu šablonu dělal já…

    7x info– většinou chyby “Non-printable characters were found”, tedy české znaky neuložitelné v PHP)

    10x recomended– většinou použití jiných šablonových tagů (např. místo bloginfo(template_url) mám mít get_template_directory_uri() )

    11x required– nepoužití WP tagů jako body_class, language_attributes, comment-reply, paginate_comments_links(), chybějící soubor comments (který ještě vůbec nemám… :D), a některé vnucené CSS třídy WP ;) Ale funguje docela dobře… ;)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti