Struktura URL

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  jjp a poslední změna je stará 8 let.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #27140

    jjp
    Participant

    Zdravím,
    je nějaká možnost, jak donutit wordpress, aby v url nezobrazoval strukturu rubrik? Defaultně totiž funguje tak, že v url zobrazuje např. category/články/subkategorie a já bych potřeboval category/subkategorie. Řešením by bylo nedávat tyto rubriky do nadřazených rubrik. To ale právě potřebuji, protože těch rubrik mám hodně a rád bych v nich měl alespoň trošku přehled. Našel jsem jen pár nějakých starých, ale roky neaktualizovaných pluginů :(. Dalo by se případně nějak obejít bez pluginu?

    #27141

    peeeeeta
    Participant
    Web

    Tak pokud ti jde o to, že si chceš roztřídit kategorie do různých podkategorií a to jen v menu, aby to bylo přehledné, tak nemusíš nastavovat nadřazenou kategorii.
    Osobně nevím, jakou to má výhodu určit nějakou nadřazenou kategorii. V menu si můžeš zvolit, zdali nějaká kategorie bude pod nějakou jinou a v URL budeš mít jen category/subkategorie .

    #27142

    jjp
    Participant

    O tom vím, ale právě že naopak potřebuji mít ty kategorie roztříděné do podkategorií v administraci, abych se v nich vyznal (např. při přidávání kategorie novému článku atd.).

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti