Stránky se nezobrazují

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let, 10 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #19239

    n3s4
    Participant

    Zdravím, nevíte čím může být, že se mi nezobrazí stránky http://www.sportovni-kynologie.cz/ nikde doma na pc, ale když na ně přejdu například nějakým anonymizérem, tak se zobrazí normálně. I když jsem dělal webpagetest, tak se test udělal – na stránky měl přístup.

    Může to být chyba poskytovatele internetu? I když to zní jako blbost, ale přijde mi, že se na web nedostanu z mých pc :D

    #19240

    n3s4
    Participant

    Tak vyřešeno, promiňte za zbytečný příspěvek :) bylo to pluginem wp super cache. Smazal jsem jej a všechny jeho části na hostingu a poté stránky začali fungovat.

    Opět jsem wp super cache nainstaloval a fungují doposud. Takže nevím, čím to mohlo být…

    #19241

    weskomfort
    Participant
    Web

    Dobrý den,
    chtěl jsem se podívat jestli nemáte nainstalovaný nějaký bezpečnostní plugin který by blokoval Vaši adresu, ale žádný takový jsem nenašel. Ale jak čtu tak jste závadu odstranil sám, jen je divné, že se stránky nezobrazovaly pouze Vám. Nic méně, když jsem se na Vaše stránky díval zdálo se mi, že se docela dlouho načítají. Podle Pingdom Website Speed Testu cca 4 sekundy což není tak hrozné, ale možná bych Vám doporučoval nepoužívat tolik pluginů. Na stránkách jich používáte 20 což je podle mne docela dost.
    Mnoho pluginů může taky být mnoho zdrojů potíží.

    #19273

    admin
    Keymaster
    Web

    Takže to způsoboval plugin WP Super Cache? Nebylo tam nastavené nějaké speciální blokování na IP adresy nebo přihlášené uživatele? Objevovala se nějaká konkrétní chyba? A ještě mě napadlo, zda nešlo o problém počítače, ale spíše přihlášeného administrátora? Zkoušel jste to zobrazit v anonymním režimu prohlížeče, kde jste nebyl přihlášen?

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti