Stránkování komentářů (od nejnovějších)

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Stránkování komentářů (od nejnovějších)

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  lucky.man a poslední změna je stará 10 let, 5 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #4047

    lucky.man
    Participant
    Web

    Ahoj, nevěděl by někdo o nějakém funkčním řešení pro stránkování komentářů při řazení od nejnovějších? V základním nastavení WP (jestli se něco nezměnilo) se to chová tak, že např. při 13 komentářích to rozdělí na 3 + 10, takže na první straně pod článkem jsou 3 komentáře a na další 10. Já bych potřeboval rozdělení 10 + 3.

    Používám plugin WP-Comment-Master, který sice dosáhne požadovaného stavu, ale tvoří stránky jen “virtuálně”, takže jsou reálně všechny komentáře na jedné straně a při určitém počtu komentářů už to dělá neplechu v pomalém načítání. Takže klidně i řešení pomocí vyzkoušeného pluginu, který vytváří stránky natvrdo.

    #16570

    sjiamnocna
    Participant
    Web

    Tuším, že nejlepší by asi bylo vyzkoušet natvrdo poměnit parametry funkce wp_list_comments (comments.php) – myslím že něco jako order či comments per page by tam mělo být

    #16571

    lucky.man
    Participant
    Web

    Uměl by si s tím někdo poradit?

    #16572

    admin
    Keymaster
    Web

    Matně si na celý problém vzpomínám, tuším, že jsme ho kdysi dávno nedořešili :-)

    Pro tyto účely se hodí plugin Fix Reversed Comments Pagination, který upravuje stávající chybný Walker pro komentáře (další podrobnosti).

    Další problém byl ale v používaném pluginu wp-comment-master, který zobrazuje (respektive) načítá všechny komentáře najednou a až poté je pomocí Javascriptu stránkuje. Bohužel na stránce, kde jsou stovky komentářů jde o dost zásadní problém s načítáním (databáze, stovky gravatarů a do toho ještě pracuje Javascript).

    Pokud si dobře vzpomínám, tak jsme hledali Ajaxové řešení pro načítání komentářů, které by zachovalo vlastnosti načítání starších komentářů bez nutného reloadu celé stránky, takže by se komentáře načítaly v pozadí podle potřeby… Dalším požadavkem bylo totiž myslím stránkování komentářů bez použití a zobrazování nechtěných odkazů pro další a předchozí stránky komentářů (např. /comment-page-1, atd). Zkusím se ještě po nějakém vhodném řešení trochu podívat…

    P.S. Došlo také k velkému updatu pluginu All in One SEO Pack, takže i další věci, které nám dříve nešly, by se tím mohly vyřešit :-)

    Duplicitní téma je také zde, uvidíme, třeba se tam něco zajímavého objeví…

    #16573

    lucky.man
    Participant
    Web

    Díky za reakci. O Fix Reversed Comments Pagination už jsem uvažoval, zaráží mě ale jeho poměrně malé využití a stará (ne)aktualizace. Ale asi bude nejvyšší čas ho vyzkoušet, jestli není jiné řešení. Nebo je?

    P.S. Další věci pořád čekají na dokončení, o tom raději mailem. :)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti