Storefront – chyba

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  radek.sterba a poslední změna je stará 6 let, 5 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #33967

    radek.sterba
    Participant

    Ahoj, prosím o radu: snažím se o nastavení šablony Storefront, ale po stisku tlačítka Přizpůsobit se vždy objeví chybová hláška: Fatal error: Maximum execution time of 90 seconds exceeded in /data/web/virtuals/176077/virtual/www/domains/svetnoseni.cz/wp-includes/class-wp-image-editor-imagick.php on line 363.
    Mám WordPress 4.8.2 a PHP 7.1, webhosting u Wedos. Moc děkuji!

    #34004

    admin
    Keymaster
    Web

    Zajímavé, našel jsem podrobné informace o této chybě, vypadá to špatně zkompilovanou knihovnu ImageMagick na serveru nebo něco podobného. Můžete zkusit u Wedosu změnit verzi PHP (např. na 7.0), počkat půl hodiny a pak to zkusit znovu?

    #34005

    radek.sterba
    Participant

    Děkuji za reakci. Než jste odpověděl, obrátil jsem se na technickou podporu Wedosu, kde mi odpověděli, že mi na pár hodin zvýší dobu na 600 vteřin, pak se měla doba zase snížit. Vůbec nevím, co ve skutečnosti technici Wedosu provedli, každopádně Storefront se mi teď načítá okamžitě a bez jakéhokoliv problému. Tak snad vyřešeno.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti