UPOZORNĚNÍ: Další opoždění zodpovídání dotazů

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Oznámení UPOZORNĚNÍ: Další opoždění zodpovídání dotazů

Zvolené téma obsahuje celkem 13 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 7 let, 1 měsíc.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 příspěvků - 1. až 14. (z celkem 14)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1112

    neteyescz
    Participant

    Zdravím vás WordPressáci,

    Chci vás pouze upozornit, že v období od 16-19.8.2011 může nastat k nahromadění dotazů na zdejším fóru z důvodu mé i adminovi nepřítomnosti. Proto vás prosíme o trpělivost. Dotazy budou zodpovězeny, jakmile to bude možné.

    Děkujeme.

    Separatista.net/forum

    #8975

    admin
    Keymaster
    Web

    Zdravím všechny návštěvníky a účastníky fóra, za chvíli odjíždíme do zahraničí (až do středy), takže patrně dojde k nahromadění dotazů. Nebudu sice patrně celou dobu zcela offline, ale čas bude pouze na pročištění případného spamu. Mělo by to být poslední letošní zdržení stále odkládané češtiny pro WordPress 3.4.x. Díky za trpělivost!

    #8976

    admin
    Keymaster
    Web

    Od pátečního odpoledne do nedělního večera nebude admin na fóru skoro vůbec přítomen a tudíž dojde ke zpoždění se zodpovídáním dotazů. Dotazy je ale samozřejmě možné zadávat i nadále, třeba bude někdo znát odpověď, která se bude hodit… Užívejte víkend :-)

    #8977

    admin
    Keymaster
    Web

    Jak jste si určitě stačili všimnout, tak došlo k dalšímu opožďování odpovědí na fóru, za které může tentokrát chřipka :-( Všude, kam se podívám, je někdo nemocen a posledních pár dní se mi to už také nevyhnulo. Takže prosím o trpělivost, tento týden budu hodně vynechávat…

    #8978

    admin
    Keymaster
    Web

    Po několika vlnách nějaké podivné chřipky snad mohu konečně říci “admin is back” :-) Ani nevím, kde dříve začít…

    #8979

    admin
    Keymaster
    Web

    Od neděle až do pátku bude admin téměř offline v zahraničí, takže bude ignorovat i emaily a další pokusy o navázání komunikace :-) Každý, kdo bude umět alespoň trochu poradit bezradným uživatelům, bude vítán, díky!

    #8980

    admin
    Keymaster
    Web

    Určitě jste si všimli, že admin už je zase na cestách (tentokrát snad naposledy) a na fóru se nebude moc vyskytovat až do středečního večera…

    #8981

    admin
    Keymaster
    Web

    Během posledních dnů nebyl moc čas na zodpovídání dotazů a admin bude v zahraničí až do konce příštího týdne (patrně pátek). Poté bude fórum definitivně migrováno na novou verzi… Čekají nás zajímavé časy :-)

    #18479

    admin
    Keymaster
    Web

    Od čtvrtka do neděle (24. – 27. dubna) bude mít admin fóra dovolenou a víceméně se bude nacházet v offline stavu :-) Pouze náhodně zkontroluje, aby tu někdo nepáchal nějaké nepěkné věci. Pokud budete mít čas a chuť, tak prosím reagujte na nové dotazy. Díky všem! Ostatní dotazy budou postupně zpracovány až po návratu…

    #18523

    admin
    Keymaster
    Web

    Ke krátké dovolené se po návratu přidala ještě nemoc a nečekaná změna počítače se všemi souvisejícími příjemnostmi (přesun a obnova dat). Konečně se však začnu průběžně věnovat čekajícím dotazům…

    #21985

    admin
    Keymaster
    Web

    Po týdnu, kdy jsem byl víceméně offline, se začnu fóru zase v pondělí věnovat. Prosím o trpělivost, není potřeba posílat stejné dotazy emailem, nijak se to tím neurychlí. Fórum pravidelně sleduji a pokud je dotaz na fóru, tak se k němu snad časem dostanu. Pokud jste se stále ještě nedočkali odpovědi, tak je řešení patrně složité a dostanu se k němu až později. A pokud jsem zapomněl, nebo téma zapadlo, tak ho neváhejte vytáhnout z historie nějakým povzbudivým komentářem :-)

    #22104

    admin
    Keymaster
    Web

    Dorazila chřipka :-( Asi není potřeba nic dál vysvětlovat…

    #29244

    admin
    Keymaster
    Web

    Tento týden se na webu moc objevovat nebudu, protože jsme ještě vyrazili na poslední chvíli na pár dní k moři. Na nezodpovězené dotazy a emailové žádosti budu reagovat až počátkem příštího týdne. Ale neváhejte se ptát a diskutovat, třeba zrovna někdo poradí :-)

    #31317

    admin
    Keymaster
    Web

    Díky všem za reakce ve fóru! Po překonání chřipek v rámci rodiny už začnu snad také postupně odpovídat :-)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 příspěvků - 1. až 14. (z celkem 14)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti