SSL certifikat (zmiesany obsah)

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem SSL certifikat (zmiesany obsah)

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Olympia a poslední změna je stará 7 let, 5 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #29664

    Olympia
    Participant
    Web

    Dobry vecer.

    Chcel by som sa spytat, ci uz niekto riesil problemy s SSL certifikatom, ze mu neukazovalo zelenu kladku, ..ze na webe bol akoze zmiesany obsah.Skusam to spravit a nedari sa mi. Najprv som mal zelenu kladku s oranzovym vykricnikom, teraz so sivym. Web som dal do online nastroja: http://www.whynopadlock.com a vypisalo mi, ze mam tri subory nezabezpecene:

    Insecure URL: http://fonts.googleapis.com/css?family=Monda%3Aregular%2Cbold&v1&ver=fa4b510347afa13161e5f0357a51d3c7
    Found in: https://www.gofashion.sk/
    
    Insecure URL: http://fonts.gstatic.com/s/monda/v6/WhvNfO27lzODDhoAPcYEXQ.ttf
    Found in: http://fonts.googleapis.com/css?family=Monda%3Aregular%2Cbold&v1&ver=fa4b510347afa13161e5f0357a51d3c7
    
    Insecure URL: http://fonts.gstatic.com/s/monda/v6/h8Lv3ZYKAXAcwBhdctJLvvesZW2xOQ-xsNqO47m55DA.ttf
    Found in: http://fonts.googleapis.com/css?family=Monda%3Aregular%2Cbold&v1&ver=fa4b510347afa13161e5f0357a51d3c7

    Podla vsetkeho ide o pismo a je to vlastne externy zdroj, ak spravne rozumiem. Vie niekto ako na to, co s tym ? Ako to zmenit, ako odkazovat na ine pismo, ci ako na to ?Riesil niekto nieco podobne a vie poradit? Vopred dakujem za radu. Ide o web: http://www.GoFashion.sk

    #29671

    admin
    Keymaster
    Web

    Šablona nebo nějaké její úprava načítá fonty z nezabezpečené adresy (HTTP, a proto je na webu tzv. “Mixed Content”, tedy web se načítá přes zabezpečený protokol HTTPS, zatímco font je z nezabezpečeného protokolu. Font je patrně načítán někde v šabloně nebo pomocí nějakého pluginu? Používáte šablonu Ribbon, má tam nějaké nastavení fontů? Díval jsem se, že je také aktuální verze 1.0.2, zatímco na webu máte starší verzi 1.0, takže možná už to bylo opraveno?

    #29683

    Olympia
    Participant
    Web

    Dobry den.
    Na zaciatok by som sa vam chcel podakovat, ze ste si nasli cas a nazreli do tejto temy.
    Mate pravdu, nemal som aktualizovanu sablonu, vsimol som si to vcera, no z nejakeho dovodu sa mi nedalo ju aktualizovat. Dnes som to robil manualne a nie cez automaticky plugin od dodavatela sablony.

    S tym co popisujete suhlasim, to som si myslel aj ja.Preto som skusil dnes nahodit zakladnu WP sablonu. Pri podstrankach som uz potom mal zelenu kladku, no na HomePage bola zelena kladka s oranzovym vykricnikom. Dal som to do spominaneho online nastroja a vypisalo mi,ze je pre zmenu problem s obrazkami, co predtym pri Ribbon nebol.

    Nechce sa mi hladat novu sablonu. Preto otazka skor znie, viete ako sa da zmenit nacitany externy font? (v sablone tuto funkciu nemam) + ked mi nasledne vypisovalo aj chyby pri obrazkoch, mam ich na webe len par, da sa nejako manualne jednoducho zmenit url mojich obrazkov na webe?

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti