spoluprace pluginu Quick Adsense a Conditional Widgets

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Čeština pro WordPress spoluprace pluginu Quick Adsense a Conditional Widgets

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  BorgMcz a poslední změna je stará 12 let, 5 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1246

    BorgMcz
    Participant
    Web

    Dobrý den, opět bych potřeboval radu, nyní ohledně spoluprace těchto dvou pluginu Quick Adsense a Conditional Widgets. U všech ostatních widgetů mám možnost ovládat jejich zobrazení pomocí pluginu Conditional Widgets. Bohužel, u widgetu z pluginu Quick Adsense tato možnost není.

    Napadlo mě, zda to nemá souvislost s nějakou prioritou použití těchto pliginu. Byla by nějaká rada? Připadně mohu poslat údaje pro přihlášení do administrace.

    Díky za pomoc.

    #9715

    neteyescz
    Participant

    Dobrý den,

    Doporučuji promazat Cache prohlížeče, zkusit na chvíli povypínat ostatní pluginy, případně si pořádně porlhédnout nastavení Conditional Widgets, jestli tam není nějáký debug mód apd. Pokud nic z toho nepomůže, asi bych přešel na jiný plugin s touto funkcí, není jich zrovna málo :-)

    Neteyes.cz

    #9716

    BorgMcz
    Participant
    Web

    Každopádně děkuji za rady, ale tyto základy jsem už zkoušel.

    Proto bych ještě zkusil počkat na ADMINA, minule mi v kódu také poradil a myslím, že se to mohlo hodit i dalším, a protože se tu nedávno tento plugin i někomu radil, mohlo by se to časem také někomu hodit. Také bych nerat některý z těchto pluginu měnil, protože oba se dobře nastavují a až na tento problém fungují jak bych si představoval.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti