Smyčka přesměrování při vstupu do administrace

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Smyčka přesměrování při vstupu do administrace

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Azifaral a poslední změna je stará 8 let, 1 měsíc.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #26925

    Azifaral
    Participant
    Web

    Zdravím,

    mám problém nedostanu se do administrace. Server normálně jede, ale jakmile dám http://www.vlasyaucesy.cz/wp-admin tak se ten server přesměruje na vlasyaucesy.cz/wp-admin a browser zahlásí smyčku přesměrování. Zkoušel jsem přejmenovat adresář plugin, zkoušel jsem smáznout .htaccess ale pořád nic. Netušíte někdo co by s tím mohlo být?

    Díky moc za rychlou reakci

    #26926

    admin
    Keymaster
    Web

    Nejčastěji to dělá nějaký plugin či .htaccess, ale možná něco změnili přímo na hostingu? Jak to má být správně s www nebo bez?

    #26927

    Azifaral
    Participant
    Web

    Díky za reakci a je to dost divné :) Když dám http://www.vlasyaucesy.cz/wp-admin, tak se mi přesměruje na vlasyaucesy.cz/wp-admin a zahlásí chybu smyčky přesměrování. Když ale dám http://www.vlasyaucesy.cz/wp-admin/themes.php tak se do té administrace dostanu a pak se tam normálně můžu pohybovat a cokoliv dělat.

    Když to vyspecifikuji přesně, tak když dám http://www.vlasyaucesy.cz/wp-admin/index.php tak není problém a dostanu se do administrace, když tam to index.php nedám tak se to přesměruje na tu adresu bez www což je špatně a dojde k té chybě. Velmi zajímavé….

    #26928

    admin
    Keymaster
    Web

    Na webu máte také všude www. Co máte v menu Nastavení – Základní? Také jsou tam URL adresy s www? Zkoušel jste se přihlásit pod nějakým jiným uživatelským účtem? A v anonymním okně?

    #26931

    Azifaral
    Participant
    Web

    Už jsem to našel …nechápu, ale měl jsem v .htaccessu podmíněný redirect RewriteRule ^(.*)/$ $1 [L,R=301], který jsem cca před 14 dny zkoušel. To kvůli tomu, aby vždy vlastně url adresu ukončil lomítkem. On někdy, když ji napíšete bez, tak ji vlastně nezná a padne na error 404. Ale byl tam nějaký problém kdy to kolidovalo z nastavení permalinku ..už ani přesně nevím jaký. A tak jsem jej dal pryč. A duchové počítačů zaúčinkovali a najednou byl zpět … Každopádně díky za pomoc při řešení.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti